Pro Santé

Pro Santé

Pro Santé

Pro Santé

Prices from

€0.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Pro Santé is een exclusieve Pilates Boutique net buiten het stadshart van Assen zo'n 500 meter van het station. Je kunt hier pilates mat lessen volgen die voor iedereen geschikt zijn. Monique, de pilates/lifestyle coach, begeleidt de klanten goed en daar waar nodig corrigeert ze de houdingen tijdens de oefeningen. De groepen zijn maximaal met 8 personen dit is speciaal om een goede begeleiding en persoonlijke aandacht aan iedereen te kunnen geven.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Reviews

rating

5.0

4 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

Karin

a year ago

Goede en ongedwongen lerares, gezellige sfeer.


Davide

2 years ago

Monique is heel lief en haar pilates oefeningen super


Sumi

2 years ago

Altijd fijn, leerzaam, verkwikkend en gezellig!


Karen

2 years ago

Super!


Further helpful information

About the Team

In 1988 is Monique begonnen met het geven van groepslessen in de avonduren en heeft daar haar passie gevonden. Voor haar is het belangrijk dat de klanten met plezier naar de lessen komen en dat ze voelen wat pilates met hun body en mind doet. Ook coacht ze de klant naar een gezondere leefstijl door trainen, voeding en ontspanning. Het kleinschalige is een groot pluspunt, vind ze. Zo kun je nog meer aandacht aan je klant geven. Ook biedt ze Body- and Mind reset aan en kun je ook sportvasten bij Pro Santé. Monique vind dat training niet zonder voeding kan en voeding niet zonder training. Een heel belangrijk punt hierin is ook nog de ontspanning.

Frequently Asked Questions

Pro Santé Pilates Boutique is kleinschalig en biedt professionele en persoonlijke aandacht. De jarenlange ervaring van Monique en de achtergrond (opleidingen/specialisaties) die ze heeft maakt dat je hier in hele goede handen bent.
Als je binnenkomt alles van de hele dag even loslaten en het moment voor jezelf pakken. Genieten van de heerlijke sfeer en na de les kom je weer als herboren naar buiten.
Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Het enige wat nodig is dat je wel al in sportkleding komt en een handdoek en een flesje water meeneemt. Bijvoorbeeld een lekker zittende legging met T-shirt en sokken. Bij Pilates train je niet op schoenen.
Je kunt je dan tijdig afmelden via de mail of app. Let wel op dat er kosten berekend kunnen worden als je niet tijdig afmeld. Als je contact opneemt kunnen we kijken of je de les toch nog kunt inhalen.
Belangrijk is dat je met veel plezier naar de lessen komt en je iedere keer weer erop verheugd dat je pilates mag doen in de mooiste Pilates Boutique van Assen en omgeving.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here