About us

In Utrecht, omgeving Leidsche Rijn, geeft Else Hulskamp Pilates training volgens de originele Joseph Pilates methode. Zowel groepslessen als individuele lessen.

De groepslessen zijn dynamische flow lessen op de mat (Group Flow) in diverse ruime locaties. Bij de Individual training in de Pilates studio wordt gebruik gemaakt van pilates apparatuur zoals de Reformer, Wunda Chair en Spine Corrector.

Pilates maakt de spieren soepel, lang en sterk en verbetert de lichaamshouding. Je traint het gehele lichaam. Neem een paar schone sokken en een handdoek mee. Het trein- en busstation is een klein kwartier lopen. Gratis parkeren voor de deur. Lessen duren 50 minuten.

www.propilates.nl

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Paardenbloemsingel 42 , 3452 BT Utrecht

Reviews

rating

5.0

13 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Marloes

2 years ago

Top!


User headshot

Joke

2 years ago

Geweldig!


User headshot

Jacqueline

2 years ago

Leuke ervaring met mijn eerste kennismaking met pilates. Enthousiaste manier van lesgeven ervaren !! Else, dank je wel.


User headshot

Monica

2 years ago

Else is zeer deskundig en heeft veel aandacht voor ieder apart. Ze geeft een duidelijke uitleg en je krijgt goede feedback waardoor je weet of en hoe het beter kan. De sfeer is goed en de humor van Else doet de les omvliegen.


Further helpful information

About the Team

Else Hulskamp is een gedreven liefhebber van dynamische pilates volgens de originele Joseph Pilates aanpak.

De eerste basis onder haar kennis en kunde is gevormd door AALO gediplomeerd Klassiek Pilates Instructeur (mat level 1, 2 en 3, personal training en anatomie), en klassiek-pilates-lessen die zij enkele jaren in haar eigen studio en bij andere organisaties gegeven heeft.

Het fundament onder haar huidige dynamische lessen, trainingen en workshops is gelegd door 'back to basics' Joe Pilates waar zij haar échte drive in vond. Want in 2021 startte ze met ‘The Pilates Art Education’ van Javier Velazquez. Deze wereldwijd unieke opleiding omvat de gehele originele methode met alle oefeningen en alle Pilates apparatuur zoals The Reformer, The Cadillac, The Wunda Chair, The Table, The Guillotine, The Spine Corrector en natuurlijk ook The Mat. Een pittige kluif waar ze graag haar tanden in zet.

Haar lesstijl samengevat: go Flow, go Pro, go Joe - dynamische pilates waar enthousiasme, zweten, leren en lachen altijd samengaan. Het trainen en performen zit haar in het bloed en komt terug in al haar kernactiviteiten. Als uitvoerend musicalperformer merkt ze ook dat haar eigen lichaam veel sterker en soepeler is geworden door pilates. Ze geniet van het zien van alle resultaten bij haar deelnemers. De methode bewijst zich keer op keer en de succesverhalen liegen er niet om. Het motto 'less is more' komt in deze methode tot z’n recht; liever een paar keer de beweging bewust uitvoeren dan 20 keer maar wat 'aanklooien'. Dat komt de efficiëntie en effectiviteit van de training ten goede. Enjoy performing!

Frequently Asked Questions

Wil jij je lijf flink uitdagen en zoek je een pilates studio in de regio Utrecht? Dan is Pro Pilates speciaal voor jou! Les volgens de originele Joseph Pilates methode. Een enthousiaste en gedreven docent. Dynamische flow groepslessen in diverse ruime locaties. Individuele lessen met pilates apparatuur. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Kom in schone, strakke, lekker zittende sportkleding zonder ritsen. Neem schone sokken en een schone handdoek mee. Draag geen sterk parfum. Eet geen (zware) maaltijd voor de les en drink na afloop voldoende water (niet tijdens de les). Train altijd binnen je eigen mogelijkheden en grenzen. Veel plezier!
Group Flow - neem je eigen pilates-mat mee (minimaal 180 cm lang en min 1,5 cm - max 2,5 cm dik), Neem een paar schone sokken en een schone handdoek mee. Individual - alles is aanwezig. Neem een paar schone sokken en een schone handdoek mee.
Group Flow - Bij een abonnement heb je een vaste plek in de groep. Kan je niet meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk af via Eversports. Uiterlijk 3 uur van tevoren. Dan heeft iemand anders nog kans om zich in te schrijven. Je kunt jezelf in Eversports ook direct aanmelden voor een andere les óf voor de wachtlijst als de les vol is (geldig in dezelfde week). Aanmelden voor een andere les kan alleen als je 3 uur voor lesaanvang annuleert. Bij een late annulering vervalt je les. Een inhaalles dient in dezelfde week plaats te vinden als de afmelding. Afwezigheid inhalen buiten desbetreffende lesweek, wegens vakantie of ziekte, is niet mogelijk. Met afwezigheid is rekening gehouden in de abonnementsprijzen. Individual - Aanmelden kan via het rooster. Ben je verhinderd? Meld je dan zo snel mogelijk af via Eversports. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les kan je je kosteloos afmelden.
Group flow lessen zijn niet geschikt bij zwangerschap of fysiek beperkende klachten. Pro Pilates is niet aansprakelijk voor letsel of blessure opgelopen voor, tijdens of na de pilates les. Deelname aan de pilates-les is op eigen risico en -verantwoordelijkheid van de deelnemer. Informeer bij twijfel, eventuele medische klachten of blessures van tevoren bij een deskundige of deelname aan de pilates-training mogelijk is. Als je door een fysiek ongemak bepaalde oefeningen niet kunt doen, meld dit dan voor de start van de les. De oefeningen die niet geschikt zijn voor jou, sla je tijdens de les over. Aanschaf van lessen betekent akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Available sports types and activities

 • Pilates

 • Pilates Mat

 • Reformer Pilates


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here