Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Bij PR-boxing Arnhem trainen wij altijd in kleine groepjes van maximaal 10 personen. Hierdoor zijn onze lessen uitermate geschikt voor recreanten, jongens/meisjes, dames en heren van 10 tot 75 jaar. Door het aanleren van diverse bokstechnieken sta je een stuk steviger op je benen, krijg je een betere conditie en maak je ook nog eens jouw spieren een stuk sterker ! Nieuwsgierig geworden; kom dan eens gezellig langs om zo de sfeer te proeven of om eventueel meteen een proeflesje mee te doen.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Eimerssingel-West 29 , 6832 EW Arnhem

Reviews

rating

4.9

23 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

5.0

User headshot

Xeng

5 months ago

Vriendelijke, makkelijk praten, leuk en goede lessen.


User headshot

Aaya

5 months ago

Top


User headshot

Daniel

10 months ago

Daniel


User headshot

Jan

10 months ago

echt boksen


Further helpful information

About the Team

Marcel heeft in de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan bij diverse sportscholen en geeft nu al geruime tijd kickboksles bij PR-boxing Arnhem. Patrick verzorgt de bokslessen voor volwassen en jeugd en heeft vanaf zijn jeugd altijd wedstrijden gebokst en is zelfs Nederlands kampioen geworden en hierdoor ook diverse toernooien over de hele wereld gebokst. Beide trainers beschikken over diverse diploma’s en certificaten, dus je kan met een gerust hart lekker komen sporten.

Frequently Asked Questions

Bij PR-boxing Arnhem trainen wij altijd in kleine groepjes van maximaal 10 personen en trainen heren en dames door elkaar heen. Hierdoor hebben wij een ontzettend leuke sfeer en wordt er niet hard gestoten. Mocht je als vrouw toch liever niet tussen de mannen sporten, geen probleem hoor, wij geven ook boksles voor alleen dames. Meer informatie staat opinie website www.pr-boxing.nl
Mocht je interesse hebben in een proefles, stuur dan even een mailtje naar info@pr-boxing.nl Als je bij de eerste les alleen gemakkelijk zittende sportkleding aantrekt en schone sportschoenen meeneemt dan komt alles goed. Eventuele benodigdheden zoals bokshandschoenen en springtouw zijn voorlopig te leen op de boksclub.
Als je zelf de benodigdheden hebt, dan kun je deze inderdaad het beste meenemen, maar anders zijn deze voorlopig te leen op de boksclub. Na verloop van tijd adviseren wij jou wel om je eigen bokshandschoenen te kopen, omdat deze dan helemaal naar jouw hand gaan staan en ook betreft hygiëne. Deze handschoenen zijn al te koop vanaf ongeveer 25 euro.
Je kan tot 2 uur van tevoren nog de les kosteloos annuleren, zodat je dan bijvoorbeeld later in de week deze of een andere les alsnog kan volgen.
Bij ons zit je niet vast aan een bepaalde les. Kan jij bijvoorbeeld een keertje niet komen kickboksen bij Marcel, dan kan je ook een boksles bij Patrick komen volgen. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Wij geven ook boksles voor de jeugd, dit is altijd op de dinsdagmiddag/avond van 18:00 tot 19:00 uur en is voor de leeftijd van 10 t/m 15 jaar.

Available sports types and activities

 • Boxing

 • Kick boxing


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here