About us

Let’s play together! Samen sporten motiveert, verlegt grenzen en is vooral ook gezellig! De groepslessen zijn een combinatie van kracht, conditie, bootcamp en fitness. Er wordt gebruikt gemaakt van oefeningen met eigen lichaamsgewicht, maar ook van allerlei vrije gewichten, autobanden, touwen en nog veel meer. Tijdens de training worden de bewegingen op een gevarieerde manier en onder persoonlijke begeleiding uitgevoerd. Bij goed weer wordt er op het buitenterrein van Powerhouse getraind. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Veilingweg 1b, 5301 KM Zaltbommel

Reviews

rating

4.8

5 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.2

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Kees

2 years ago

Veel variatie in oefeningen tijdens groepslessen, wordt aangepast aan ieders individuele niveau, veel mogelijkheden, buiten sporten als het weer het toelaat, goeie gemoedelijke sfeer.


User headshot

Sanne

2 years ago

Intieme sfeer, persoonlijke aandacht & diversiteit aan activiteiten, voor ieder niveau en leeftijd wat wils!


User headshot

Renate

3 years ago

Super sfeer met variabele lessen!


User headshot

SUE

3 years ago

great


Further helpful information

About the Team

Eelco Zeno Stijlaart Van jongs af aan ben ik altijd actief met sport bezig geweest: van tennis en volleybal tot het in de voetsporen van mijn vader treden door op hoog niveau te worstelen. Na het afronden van mijn sport- en coaching opleidingen aan het CIOS en AALO ben ik jaren lang actief geweest in de fitnesswereld. Ik wil mijn enthousiasme voor sport, kennis en ervaring graag op anderen overbrengen. Dat was de drijfveer om Powerhouse Zaltbommel op te zetten. Ook viel het me op dat bij veel sportscholen de begeleiding na een tijdje niet of nauwelijks meer aanwezig is. Dat wil ik anders! Het contact met elkaar is erg belangrijk. Sporters stap voor stap naar hun doel te helpen, te motiveren en te zien groeien. Welkom bij Powerhouse Zaltbommel!

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here