Let’s play together! Samen sporten motiveert, verlegt grenzen en is vooral ook gezellig! De groepslessen zijn een combinatie van kracht, conditie, bootcamp en fitness. Er wordt gebruikt gemaakt van oefeningen met eigen lichaamsgewicht, maar ook van allerlei vrije gewichten, autobanden, touwen en nog veel meer. Tijdens de training worden de bewegingen op een gevarieerde manier en onder persoonlijke begeleiding uitgevoerd. Bij goed weer wordt er op het buitenterrein van Powerhouse getraind. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

show more

Contact

Ratings

4.8
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.2
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 years ago

Veel variatie in oefeningen tijdens groepslessen, wordt aangepast aan ieders individuele niveau, veel mogelijkheden, buiten sporten als het weer het toelaat, goeie gemoedelijke sfeer.

2 years ago

Intieme sfeer, persoonlijke aandacht & diversiteit aan activiteiten, voor ieder niveau en leeftijd wat wils!

2 years ago

Super sfeer met variabele lessen!

About the Team

Eelco Zeno Stijlaart

Van jongs af aan ben ik altijd actief met sport bezig geweest: van tennis en volleybal tot het in de voetsporen van mijn vader treden door op hoog niveau te worstelen. Na het afronden van mijn sport- en coaching opleidingen aan het CIOS en AALO ben ik jaren lang actief geweest in de fitnesswereld. Ik wil mijn enthousiasme voor sport, kennis en ervaring graag op anderen overbrengen. Dat was de drijfveer om Powerhouse Zaltbommel op te zetten. Ook viel het me op dat bij veel sportscholen de begeleiding na een tijdje niet of nauwelijks meer aanwezig is. Dat wil ik anders! Het contact met elkaar is erg belangrijk. Sporters stap voor stap naar hun doel te helpen, te motiveren en te zien groeien. Welkom bij Powerhouse Zaltbommel!

show more