About us

Wil je salsa leren dansen in Rotterdam? Of dans je al, maar wil je groeien? Je bent nooit te slecht, nooit te oud, nooit te … om te beginnen! Denk je dat nu niet het moment is? Dat is het wel! Wacht niet op het juiste moment, want dat is nu.

Poetic Motion is een unieke, innovatieve en toonaangevende salsadansschool in Rotterdam waar je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen en te ontdekken.Bij Poetic Motion wordt er gewerkt aan je houding en bewegingsgedrag. We streven naar fysieke en mentale bewustwording; het effect van het fysieke op het mentale en het mentale op het fysieke. Dit gebeurt zonder druk en zonder kaders. Iedereen wordt omarmd.

Poetic Motion verbindt mensen, door middel van dans en muziek, op een plek waar dat wordt toegelaten. Bij het denken aan Poetic Motion krijg je positieve energie, een lach op je gezicht, vertrouwen in jezelf en moed om dromen te verwezenlijken.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Graafstroomstraat 71, 3044 AP Rotterdam

Reviews

rating

5.0

22 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Loes

25 days ago

Loooove


User headshot

Femke

a month ago

Gewoon superfijn!


User headshot

Simone

5 months ago

superfijne dansschool!!


User headshot

Cynthia

a year ago

Heerlijke sfeer bij Poetic Motion


Further helpful information

About the Team

Johnny & Gina zijn eigenaar van de dansschool sinds 2013. De dansschool heeft als visie om mentale en fysieke bewustwording te ontwikkelen en daardoor vrijheid op beiden vlakken. Johnny & Gina geven beiden ook danslessen, maar worden daarnaast ondersteund door een team van dansdocenten. In totaal zijn er 7 docenten. Iedereen is welkom bij Poetic Motion, van jong tot oud, van beginner tot ervaren danser!

Frequently Asked Questions

Ze zijn verbonden met hun cursisten. Deze verbinding zorgt voor maatwerk en hierdoor de ultieme persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben zich verdiept in alle factoren die met de Salsa cultuur te maken hebben.
Dat je geduldig bent met jezelf, geef jezelf de tijd om alles te laten marineren en verwerken. Zij hebben geen haast, dus hopelijk jij ook niet! De docenten staan altijd open voor vragen.
Draag comfortabele kleding en stevige schoenen (liefst met suede zool). Verder heb je bij hen niks nodig. Na een aantal weken, zullen jullie samen verder kijken naar professionele benodigdheden.
Ze geven geen geld terug, maar kunnen jouw inschrijving wel als tegoed opslaan in je account. Zo kun je op een later moment toch nog gebruik maken van jouw aankoop.
De deur staat voor je open. Schrijf je in, kom een keer gezellig langs en jullie kijken samen naar een plan dat bij jou past! Ze kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Available sports types and activities

 • Dance

 • Salsa

 • Latin dance


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here