Wil je salsa leren dansen in Rotterdam? Of dans je al, maar wil je groeien? Je bent nooit te slecht, nooit te oud, nooit te … om te beginnen! Denk je dat nu niet het moment is? Dat is het wel! Wacht niet op het juiste moment, want dat is nu.

Poetic Motion is een unieke, innovatieve en toonaangevende salsadansschool in Rotterdam waar je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen en te ontdekken.Bij Poetic Motion wordt er gewerkt aan je houding en bewegingsgedrag. We streven naar fysieke en mentale bewustwording; het effect van het fysieke op het mentale en het mentale op het fysieke. Dit gebeurt zonder druk en zonder kaders. Iedereen wordt omarmd.

Poetic Motion verbindt mensen, door middel van dans en muziek, op een plek waar dat wordt toegelaten. Bij het denken aan Poetic Motion krijg je positieve energie, een lach op je gezicht, vertrouwen in jezelf en moed om dromen te verwezenlijken.

show more

Contact

Ratings

5
65 ratings, 13 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Amazing, recommend it!

5 months ago

Beste salsadansschool van Nederland

7 months ago

Top plek. fijne mensen. goede sfeer. veilige omgeving om je verder te ontwikkelen als danser. ongeacht je niveau.

About the Team

Johnny & Gina zijn eigenaar van de dansschool sinds 2013. De dansschool heeft als visie om mentale en fysieke bewustwording te ontwikkelen en daardoor vrijheid op beiden vlakken. Johnny & Gina geven beiden ook danslessen, maar worden daarnaast ondersteund door een team van dansdocenten. In totaal zijn er 7 docenten. Iedereen is welkom bij Poetic Motion, van jong tot oud, van beginner tot ervaren danser!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Poetic Motion?

Ze zijn verbonden met hun cursisten. Deze verbinding zorgt voor maatwerk en hierdoor de ultieme persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben zich verdiept in alle factoren die met de Salsa cultuur te maken hebben.

What should I know of the first visit?

Dat je geduldig bent met jezelf, geef jezelf de tijd om alles te laten marineren en verwerken. Zij hebben geen haast, dus hopelijk jij ook niet! De docenten staan altijd open voor vragen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Draag comfortabele kleding en stevige schoenen (liefst met suede zool). Verder heb je bij hen niks nodig. Na een aantal weken, zullen jullie samen verder kijken naar professionele benodigdheden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Ze geven geen geld terug, maar kunnen jouw inschrijving wel als tegoed opslaan in je account. Zo kun je op een later moment toch nog gebruik maken van jouw aankoop.

What else should I know of?

De deur staat voor je open. Schrijf je in, kom een keer gezellig langs en jullie kijken samen naar een plan dat bij jou past! Ze kijken er naar uit om je te ontmoeten.