Welkom bij Plexus! Wij verzorgen lessen in pilates, yoga en dans. In onze thuispraktijk kun je privetrainingen doen op de pilatesapparatuur en kun je terecht voor een heerlijke ontspannings- of stoelmassage.

Op locatie kun je genieten van groepslessen pilates, (stoel)yoga en dans voor mensen met een fysieke uitdaging.

Plexus ontwikkelt ook on- en offline cursussen en docententrainingen. Kleinschaligheid, sfeer, persoonlijke aandacht en up to date kennis is onze specialisatie.

Wees welkom!

show more

Contact

Ratings

5
15 ratings, 3 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Heel fijn om bij Paulinka's pilates te zijn !

2 years ago

Goede professionele en persoonlijke begeleiding!

2 years ago

Top!

About the Team

Alle lessen, trainingen en massages worden verzorgd door Paulinka Schrooten. Na mijn studie tot dansdocent aan de Fontys Dansacademie Tilburg ben ik mij verder gaan specialiseren in het pilates- en yogasysteem.

Tot op heden volg ik jaarlijks trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast heb ik meerdere massageopleidingen en cursussen gevolgd, die een mooie aanvulling kunnen zijn naast een training of als aparte behandeling.

Verder ben ik gespecialiseerd in dans aan mensen met een fysieke uitdaging zoals Parkinson, ms, reuma en dementie. Mijn passie is goed en prettig bewegen en daardoor kwaliteit van leven verbeteren.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Plexus Yoga Pilates Dans?

Plexus is een kleine boutiquepraktijk waar je begeleidt wordt onder deskundige begeleiding. Je krijgt les op de unieke pilatesapparatuur of geniet van een fijne groepstraining of massage. We zijn kleinschalig, deskundig, flexibel met een gezonde dosis humor!

What should I know of the first visit?

Voor je eerste bezoek kun je gebruik maken van een leenmat. Daarna zorg je voor een eigen yogamat. Plexus kan je daarin adviseren en heeft tevens goede yogamatten ter beschikking. Plexus zorgt voor extra trainingsmateriaal tijdens de lessen zoals, blokken, ballen, ringen etc. Wij informeren je via onze website over alle in's en out's van Plexus en helpen je graag verder met vragen via mail of de app.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je zorgt voor een eigen yogamat. Dat is hygienisch en prettig. Verder neem je 1/2 handdoeken mee ter ondersteuning van je oefeningen. De rest van het materiaal verzorgt Plexus.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Indien je niet naar de geboekte les kan komen kun je je in Eversports afmelden binnen de aangegeven tijd. Voor andere vragen kun je een mail sturen en dan helpen we je graag verder.