Plexus Yoga Pilates Dans

Plexus Yoga Pilates Dans

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Welkom bij Plexus! Wij verzorgen lessen in pilates, yoga en dans. In onze thuispraktijk kun je privetrainingen volgen op de pilatesapparatuur en kun je terecht voor een heerlijke ontspannings- of stoelmassage. Op locatie kun je genieten van groepslessen pilates, (stoel)yoga en dans voor mensen met een fysieke uitdaging. Plexus ontwikkelt ook on- en offline cursussen en docententrainingen. Kleinschaligheid, sfeer, persoonlijke aandacht en up to date kennis is onze specialisatie. Wees welkom!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Teteringsedijk 136 , 4817 MJ Breda

Reviews

rating

5.0

3 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Jan

a year ago

Heel fijn om bij Paulinka's pilates te zijn !


User headshot

Iris

2 years ago

Goede professionele en persoonlijke begeleiding!


User headshot

Erwin

2 years ago

Top!


Further helpful information

About the Team

Alle lessen, trainingen en massages worden verzorgd door Paulinka Schrooten. Na mijn studie tot dansdocent aan de Fontys Dansacademie Tilburg ben ik mij verder gaan specialiseren in het pilates- en yogasysteem. Tot op heden volg ik jaarlijks trainingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast heb ik meerdere massageopleidingen en cursussen gevolgd, die een mooie aanvulling kunnen zijn naast een training of als aparte behandeling. Verder ben ik gespecialiseerd in dans aan mensen met een fysieke uitdaging zoals Parkinson, ms, reuma en dementie. Mijn passie is goed en prettig bewegen en daardoor kwaliteit van leven verbeteren.

Frequently Asked Questions

Plexus is een kleine boutiquepraktijk waar je begeleidt wordt onder deskundige begeleiding. Je krijgt les op de unieke pilatesapparatuur of geniet van een fijne groepstraining of massage. We zijn kleinschalig, deskundig, flexibel met een gezonde dosis humor!
Voor je eerste bezoek kun je gebruik maken van een leenmat. Daarna zorg je voor een eigen yogamat. Plexus kan je daarin adviseren en heeft tevens goede yogamatten ter beschikking. Plexus zorgt voor extra trainingsmateriaal tijdens de lessen zoals, blokken, ballen, ringen etc. Wij informeren je via onze website over alle in's en out's van Plexus en helpen je graag verder met vragen via mail of de app.
Je zorgt voor een eigen yogamat. Dat is hygienisch en prettig. Verder neem je 1/2 handdoeken mee ter ondersteuning van je oefeningen. De rest van het materiaal verzorgt Plexus.
Indien je niet naar de geboekte les kan komen kun je je in Eversports afmelden binnen de aangegeven tijd. Voor andere vragen kun je een mail sturen en dan helpen we je graag verder.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here