Pilates Studio van Sonsbeek heeft een zeer ruim aanbod aan unieke groepslessen van hoge kwaliteit die nergens anders in de regio worden gegeven. In de ruime groepszaal worden de Groepslessen Mat, Wall Tower, Chair , Mix Mat, Barrel, Tower, Booty Barre Plus , JumpPilates (op Bellicon trampolines) en Small Barrel gegeven. In de volledig ingerichte apparatenzaal werken de instructeurs met de High Chair, Reformers, Cadillac, Towers, Ladder Barrel, JumpBoards, Pedi-Pole, Spine Corrector, Foot Corrector enzovoort. De studio is Coronaproof, apparaten en matten op veilige afstand, zuivere lucht door buitenlucht ventilatie en de geavanceerde luchtreiniger met PlasmaWave Inonisator en HEPA filters. De studio bevindt zich in het historische hart van Zoetermeer tussen monumentale kerken en panden. Veel (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de studio. Tip: Neem je blauwe parkeerkaart mee!

show more

Contact

Ratings

5
168 ratings, 34 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
5 days ago

Yvonne M, kom al 5 jaar bij Marjolein, top Pilates Studio met veel mogelijkheden en afwisselende lessen. Ik ben fan :-)

a month ago

Ilona K.

2 months ago

Helemaal top

About the Team

De eigenaresse, Marjolein van Sonsbeek, heeft ruim 30 jaar gewerkt als MBO-docente en runt sinds 2009 Pilates Studio van Sonsbeek. Vanwege chronische aandoeningen had zij ruim 40 jaar dagelijks rugpijn en door consequent vanaf 2003 Pilates te beoefenen onder zeer leerzame begeleiding van wereldberoemde en zeer deskundige Master trainers is ze geheel verlost van die pijn. Marjolein volgde, naast haar werk als docente, in eerste instantie de Klassieke Pilates opleidingen, omdat ze meer kennis van deze geniale bewegingsmethode wilde vergaren voor haarzelf. Min of meer toevallig startte ze haar eigen bedrijf, omdat ze zeer talentvol bleek in het Pilates les geven en als vanzelf klanten naar haar toe kwamen. De effecten van haar lessen zijn bijzonder onderscheidend van vele andere aanbieders. Met haar ruim 43 jaar leservaring en haar magische beeldende taal lessen bereiken klanten binnen recordtijd spectaculaire resultaten. Zij vormt samen met haar collega Iris von Aesch een klein, maar sterk en stabiel team. Naast particulieren, weten veel Pilates trainers de studio van Marjolein te vinden voor haar inspirerende lessen en workshops. Marjolein is tevens hoofdredacteur van Pilatesglossy Nederlands en Pilatesglossy International en is ze eigenaar van het merk JumpPilates.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Pilates Studio Van Sonsbeek?

De prijs kwaliteit-verhouding is super. Zeer hoge kwaliteit voor voordelige prijzen. Ze bieden een grote hoeveelheid verschillende pakketten aan en diverse soorten lessen. Voor zowel mannen als vrouwen. Voor ieder wat wils!

What should I know of the first visit?

Zorg dat je op tijd bent, maar kom niet te vroeg. Circa 5 minuten van te voren is prima. De studio bevindt zich op de 1e etage. Als het regent, blijf je droog onder de passage. Druk beneden op de deurbel.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te nemen, maar je dient wel schone sokken en schone sportkleding aan te trekken. Je kan bij hen terecht voor Toesox, Small Barrels, Mini-bands, Ballen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je reserveert een gegarandeerde plek in een kleinschalige studio. Als je onverwachts niet kan komen, kan je via Eversports kosteloos minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Ben je te laat met annuleren, dan kost het je de credit.

What else should I know of?

Er is regelmatig een allerliefst klein hondje aanwezig (kruising Shih-Tzu). Ben je bang voor honden of ben je allergisch, dan kan je je beter niet aanmelden.