About us

Pilates Studio van Sonsbeek heeft een zeer ruim aanbod aan unieke groepslessen (met en zonder Pilates apparaten) van hoge kwaliteit die nergens anders in de regio worden gegeven. In de ruime groepszaal worden de Groepslessen Mat, Wall Tower, Chair , Mat + Barrel +Tower, BootyBarre Plus, JumpPilates (op Bellicon trampolines) en Small Barrel gegeven. In de volledig ingerichte apparatenzaal werken de instructeurs met de High Chairs, Reformers, Cadillac, Towers, Ladder Barrel, JumpBoards, Pedi-Pole, Spine Corrector, Foot Corrector enzovoort. Tevens worden er Online lessen via Zoom gegeven met veel persoonlijke aanwijzingen en precieze begeleiding, waardoor snel goede resultaten worden bereikt. Ook worden veel studiolessen live online parallel gestreamd via Zoom, zodat leden vanuit huis naast de Mat lessen zelfs BootyBarre Plus, Chair en Barrel lessen online kunnen volgen. De studio is Coronaproof, apparaten en matten op veilige afstand, zuivere lucht door buitenlucht ventilatie en de geavanceerde luchtreiniger met PlasmaWave Ionisator en HEPA filters. De studio bevindt zich in het historische hart van Zoetermeer om de hoek bij de Dorpsstraat tussen monumentale kerken en panden. Er is veel (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de studio. De studio is goed bereikbaar met het Openbaar vervoer. Tip: Neem je blauwe parkeerkaart mee!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Leidsewallen 3a , 2712 BW Zoetermeer

Reviews

rating

5.0

47 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Carina

22 days ago

Echt een aanrader!


User headshot

Eline

a month ago

Eline


User headshot

Freya

a month ago

Fijne studio en Marjolein is een geweldige instructrice.


User headshot

Guliz

2 months ago

Marjolein is topper! Ik kom graag haar studio voor de pilates en blijf haar ervaringen en adviezen luisteren. Na half jaar ervaring kan ik veel oefeningen beter doen en mijn rugklachten zijn fors gedaald.


Further helpful information

About the Team

De eigenaresse, Marjolein van Sonsbeek, heeft ruim 30 jaar gewerkt als MBO-docente en runt sinds 2009 met succes Pilates Studio van Sonsbeek. Vanwege chronische aandoeningen had zij decennialang dagelijks rugpijn. Door vanaf 2003 consequent Pilates te beoefenen onder zeer leerzame begeleiding van wereldberoemde en zeer deskundige Master trainers is ze geheel verlost van die pijn. Marjolein volgde, naast haar werk als docente, in eerste instantie de Klassieke Pilates opleidingen, omdat ze meer kennis van deze geniale bewegingsmethode wilde vergaren voor haarzelf. Min of meer toevallig startte ze haar eigen bedrijf, omdat ze zeer talentvol bleek in het Pilates les geven en als vanzelf klanten naar haar toe kwamen. De effecten van haar lessen zijn bijzonder onderscheidend. Met haar ruim 43 jaar leservaring, haar humor, bijzondere correcties en magische beeldende taal bereiken klanten binnen recordtijd spectaculaire resultaten. Zij vormt samen met haar collega's Iris von Aesch, Diana van Heemst en Suzie Kewal een klein, maar sterk, enthousiast en zeer deskundig team. Naast particulieren, weten veel Pilates trainers de studio van Marjolein te vinden voor inspirerende lessen en workshops. Marjolein is tevens hoofdredacteur van Pilatesglossy Nederlands en Pilatesglossy International en is ze eigenaar van het merk JumpPilates.

Frequently Asked Questions

De prijs kwaliteit-verhouding is super. Zeer hoge kwaliteit voor voordelige prijzen. Ze bieden een grote hoeveelheid verschillende pakketten aan en diverse soorten lessen. Voor zowel mannen als vrouwen. Voor ieder wat wils!
Zorg dat je op tijd bent, maar kom niet te vroeg. Circa 5 minuten van te voren is prima. De studio bevindt zich op de 1e etage. Als het regent, blijf je droog onder de passage. Druk beneden op de deurbel. Check op onze website de Meest gestelde vragen: https://www.pilateszoetermeer.nl/meest-gestelde-vragen/
Je hoeft niets mee te nemen, maar je dient wel schone sokken en schone sportkleding aan te trekken. Je kan bij hen terecht voor Toesox, Small Barrels, Mini-bands, Ballen.
Je reserveert een gegarandeerde plek in een kleinschalige studio. Als je onverwachts niet kan komen, kan je via Eversports kosteloos minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Ben je te laat met annuleren, dan kost het je de credit.
Er is regelmatig een allerliefst klein hondje aanwezig (kruising Shih-Tzu). Ben je bang voor honden of ben je allergisch, dan kan je je beter niet aanmelden.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here