Pilates Studio Van Sonsbeek

Pilates Studio Van Sonsbeek

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

About us

Pilates Studio van Sonsbeek biedt zeer hoge kwaliteit Pilates lessen met Pilates apparaten. In de ruime groepszaal worden de Groepslessen Mat,Tower, Chair, Barrel en Reformer Box gegeven. In de aparte apparatenzaal worden privélessen, duo en triolessen met de High Chairs, Reformers, Cadillac, Towers, Ladder Barrel, JumpBoards, Pedi-Pole, Spine Corrector, Foot Corrector enzovoort gegeven.

De meeste ochtend-groepslessen van dinsdag t/m vrijdag worden vanuit de studio tegelijk live gestreamd, zodat leden vanuit huis hun lessen ook online kunnen volgen.

De studio bevindt zich in het historische hart van Zoetermeer om de hoek bij de Dorpsstraat tussen monumentale kerken en panden. Er is veel (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand van de studio. De studio is goed bereikbaar met het Openbaar vervoer. Tip: Neem je blauwe parkeerkaart mee!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Leidsewallen 3a , 2712 BW Zoetermeer

Reviews

rating

5.0

59 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Nathalie

26 days ago

In 1 woord GEWELDIG met hoofdletters. Echt pilates zoals pilates bedoeld is! Marjolein is een super toegewijde professionele en gepassioneerde docente. Absoluut een aanrader voor iedereen!


User headshot

Aybike

a month ago

Highly professional yet cosy atmosphere. It is literally my happy place. Strongly recommended


User headshot

Jet

a month ago

Marjolein van Sonsbeek geeft superdeskundige Pilates lessen. stevige workouts met blijvend resultaat, zeker als je haar instructies serieus opvolgt. Zelfs ik, stijve hork en na 4 hernia's, heb er enorm veel baat bij en voel me veel sterker dan 10 jaar geleden (!).


User headshot

Burcu

2 months ago

Fun, highly recommended!


Further helpful information

About the Team

De eigenaresse, Marjolein van Sonsbeek, heeft ruim 30 jaar gewerkt als MBO-docente en runt sinds 2009 met groot succes Pilates Studio Van Sonsbeek. Vanwege chronische aandoeningen had zij decennialang dagelijks rugpijn. Door vanaf 2003 consequent Pilates te beoefenen onder zeer leerzame begeleiding van wereldberoemde en zeer deskundige Master trainers is ze geheel verlost van die pijn. Marjolein volgde, naast haar werk als docente, in eerste instantie de Klassieke Pilates opleidingen, omdat ze meer kennis van deze geniale bewegingsmethode wilde vergaren voor haarzelf. Min of meer toevallig startte ze haar eigen bedrijf, omdat ze zeer talentvol bleek in het Pilates les geven en als vanzelf klanten naar haar toe kwamen. De effecten van haar lessen zijn bijzonder onderscheidend. Met haar ruim 46 jaar leservaring, haar humor, bijzondere correcties en magische beeldende taal bereiken klanten binnen recordtijd spectaculaire resultaten. Zij vormt samen met haar collega's Iris von Aesch, Diana van Heemst, Suzie Kewal en Julia Onoprienko een klein, maar ijzersterk, enthousiast en zeer deskundig team. Naast particulieren, weten veel Pilates trainers de studio van Marjolein te vinden voor inspirerende lessen en workshops. Marjolein is tevens hoofdredacteur van Pilatesglossy Nederlands en Pilatesglossy International en een door Fumiko Takatsu opgeleide Face Yoga Method Teacher.

Frequently Asked Questions

De prijs kwaliteit-verhouding is super. Zeer hoge kwaliteit voor voordelige prijzen. Alle groepslessen- ook de Tower, Chair, Barrel en Reformer Box - hebben hetzelfde tarief. Ze bieden een grote hoeveelheid verschillende pakketten aan en diverse soorten lessen. Voor zowel mannen als vrouwen. Voor ieder wat wils!
Zorg dat je op tijd bent, maar kom niet te vroeg. Circa 5 minuten van te voren is prima. De studio bevindt zich op de 1e etage. Als het regent, blijf je droog onder de passage. Druk beneden op de deurbel. Check op onze website de Meest gestelde vragen: https://www.pilateszoetermeer.nl/meest-gestelde-vragen/. Een dag voor de eerste les ontvang je een mail met informatie.
Je hoeft niets mee te nemen, maar je dient wel schone sokken en schone sportkleding aan te trekken. Je kan bij hen terecht voor antislip Toesox.
Je reserveert een gegarandeerde plek in een kleinschalige studio. Als je onverwachts niet kan komen, kan je via Eversports kosteloos minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Ben je te laat met annuleren, dan kost het je de credit. Gaarne via Eversports je plekje vrijgeven als je niet komt, want dat leggen we niet voor niets Pilates spullen klaar, wachten we niet tevergeefs op jou en kan iemand op de wachtlijst nog een plekje reserveren.
De lessen worden gevolgd door zowel vrouwen als mannen. Let op, er is regelmatig overdag een allerliefst klein hondje aanwezig (kruising Shih-Tzu). Ben je bang voor honden of ben je allergisch, dan kan je je beter niet aanmelden. Het hondje is 's avonds niet aanwezig. Zodra je een rittenkaart of een abonnement neemt, betaal je eenmalig inschrijfkosten á €20,-. Volg je alleen lessen met losse tickets, dan hoef je het inschrijfgeld niet te betalen. Een proefles volg je altijd vrijblijvend.

Available sports types and activities

 • Pilates

 • Personal training

 • Trampoline training

 • Pilates Mat

 • Face Yoga Method ®

 • JumpPilates


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here