Pilates Studio van Sonsbeek, gelegen in het centrum van Zoetermeer, heeft een ruime groepszaal voor unieke en laagdrempelige groepslessen op Pilates apparaten en High Mats en een volledig ingerichte apparatenzaal met prachtige Pilates toestellen zoals o.a. Chairs, Reformers, Towers en Cadillac. Naast online Pilates lessen ben je hier op het goede adres voor groepslessen Chair, Wall Unit en JumpPilates (hun eigen merk). De uitzonderlijke hoge kwaliteit garandeert een snelle transformatie; dat bevestigen vele tevreden klanten die vol lof zijn in hun persoonlijke reviews.

show more

Contact

Reviews

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
25 days ago

Onder de indruk na een paar online lessen te hebben gevolgd. Superkwaliteit! Marjolein geeft erg goed les. Ze geeft heel precies instructies, waardoor ik me echt flink moest inspannen. Ze ziet direct waar ik aan moet werken en ze geeft veel tips. En dat terwijl ik al een flinke poos aan Pilates doe. Nu ben ik erg benieuwd naar de lessen in haar studio, want die groepslessen met apparatuur en barrels lijken me erg interessant.

About the Team

De eigenaresse, Marjolein van Sonsbeek, heeft ruim 30 jaar gewerkt als MBO-docente en runt sinds 2009 Pilates Studio van Sonsbeek. Vanwege chronische aandoeningen had zij ruim 40 jaar dagelijks rugpijn en door consequent vanaf 2003 Klassiek Pilates te beoefenen is ze geheel verlost van die pijn. Marjolein volgde, naast haar werk als docente, de Klassieke Pilates opleidingen, omdat ze meer kennis van deze geniale bewegingsmethode wilde vergaren voor haarzelf. Min of meer toevallig startte ze haar eigen bedrijf, omdat ze zeer talentvol bleek in het Pilates les geven en daardoor als vanzelf klanten naar haar toe kwamen. De effecten van haar lessen zijn onderscheidend van vele andere aanbieders. Met haar ruim 40 jaar leservaring en haar magische beeldende taal lessen bereiken klanten binnen no time spectaculaire resultaten. Inmiddels runt ze ruim 11 jaar succesvol haar prachtige studio in de prachtige historische dorpskern van Zoetermeer. Zij vormt samen met haar collega Iris von Aesch een klein maar sterk en stabiel team. Ondertussen weten vele Pilates trainers Marjolein te vinden voor opleidingen, workshops en inspiratie. Pilates studio van Sonsbeek voor het échte Pilateswerk! Marjolein is tevens hoofdredacteur van Pilatesglossy Nederlands en Pilatesglossy International en eigenaar van het merk JumpPilates.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Pilates Studio Van Sonsbeek?

De prijs kwaliteit-verhouding is super. Zeer hoge kwaliteit voor voordelige prijzen. Ze bieden een grote hoeveelheid verschillende pakketten aan en diverse soorten lessen. Voor zowel mannen als vrouwen. Voor ieder wat wils!

What should I know of the first visit?

Zorg dat je op tijd bent, maar kom niet te vroeg. Circa 5 minuten van te voren is prima. De studio bevindt zich op de 1e etage. Als het regent, blijf je droog onder de passage. Druk beneden op de deurbel.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te nemen, maar graag wel schone sokken en schone sportkleding aantrekken. Je kan bij hen terecht voor Toesox, Small Barrels, Mini-bands, Ballen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je reserveert een gegarandeerde plek in een kleinschalige studio. Als je onverwachts niet kan komen, kan je via Eversports kosteloos minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Ben je te laat met annuleren, dan kost het je de credit.

What else should I know of?

Er is regelmatig een allerliefst klein hondje aanwezig (kruising Shih-Tzu). Ben je bang voor honden of ben je allergisch, dan kan je je beter niet aanmelden.