Pilates Studio van Sonsbeek voor klassieke Pilates lessen. De studio bevindt zich in het centrum van Zoetermeer met veel (gratis) parkeergelegenheid op loopafstand. In de ruime groepszaal worden de groepslessen Mat, Wall Tower, Chair , Booty Barre Plus , JumpPilates (ons merk) en de Small Barrel lessen gegeven. In de volledig ingerichte apparatenzaal werken de instructeurs met de High Chair, Reformers, Cadillac, Towers, Pedi-Pole, Spine Corrector, Foot Corrector enzovoort. In de virtuele studio geeft de eigenaar Online Live Pilates lessen met effectieve persoonlijke instructies en correcties. Alle toestellen en matten staan op anderhalve meter afstand. De lucht is zuiver door buitenlucht ventilatie en de geavanceerde luchtreiniger met PlasmaWave Inonisator en HEPA filters.

show more

Contact

Ratings

4.9
90 ratings, 18 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
6 days ago

Het liefst in de zaal, maar ook online de allerbeste! Duidelijke instructies, vakkundige begeleiding, maatwerk. Al 8 jaar trouwe klant.

12 days ago

Marjolein is een hele goede lerares met veel aandacht voor iedereen

19 days ago

Interactieve pilates lessen online: het is net alsof Marjolein naast je staat. Niets ontgaat haar, je krijgt persoonlijke begeleiding, ongeacht het aantal deelnemers in de les. Het voelt gewoon alsof je personal training krijgt. De les is pittig maar gelijk ook speels. Een kwaliteit van lessen die je elders niet snel tegenkomt. En probeer maar niet te smokkelen, want Big Brother (of eigenlijk Sister) is watching you!

About the Team

De eigenaresse, Marjolein van Sonsbeek, heeft ruim 30 jaar gewerkt als MBO-docente en runt sinds 2009 Pilates Studio van Sonsbeek. Vanwege chronische aandoeningen had zij ruim 40 jaar dagelijks rugpijn en door consequent vanaf 2003 Klassiek Pilates te beoefenen is ze geheel verlost van die pijn. Marjolein volgde, naast haar werk als docente, de Klassieke Pilates opleidingen, omdat ze meer kennis van deze geniale bewegingsmethode wilde vergaren voor haarzelf. Min of meer toevallig startte ze haar eigen bedrijf, omdat ze zeer talentvol bleek in het Pilates les geven en als vanzelf klanten naar haar toe kwamen. De effecten van haar lessen zijn onderscheidend van vele andere aanbieders. Met haar ruim 40 jaar leservaring en haar magische beeldende taal lessen bereiken klanten binnen no time spectaculaire resultaten. Inmiddels runt ze ruim 11 jaar succesvol haar prachtige studio in het historische hart van Zoetermeer. Zij vormt samen met haar collega Iris von Aesch een klein, maar sterk en stabiel team. Ondertussen weten vele Pilates trainers Marjolein te vinden voor opleidingen, workshops en inspiratie. Marjolein is tevens hoofdredacteur van Pilatesglossy Nederlands en Pilatesglossy International en eigenaar van het merk JumpPilates.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Pilates Studio Van Sonsbeek?

De prijs kwaliteit-verhouding is super. Zeer hoge kwaliteit voor voordelige prijzen. Ze bieden een grote hoeveelheid verschillende pakketten aan en diverse soorten lessen. Voor zowel mannen als vrouwen. Voor ieder wat wils!

What should I know of the first visit?

Zorg dat je op tijd bent, maar kom niet te vroeg. Circa 5 minuten van te voren is prima. De studio bevindt zich op de 1e etage. Als het regent, blijf je droog onder de passage. Druk beneden op de deurbel.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te nemen, maar je dient wel schone sokken en schone sportkleding aan te trekken. Je kan bij hen terecht voor Toesox, Small Barrels, Mini-bands, Ballen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je reserveert een gegarandeerde plek in een kleinschalige studio. Als je onverwachts niet kan komen, kan je via Eversports kosteloos minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Ben je te laat met annuleren, dan kost het je de credit.

What else should I know of?

Er is regelmatig een allerliefst klein hondje aanwezig (kruising Shih-Tzu). Ben je bang voor honden of ben je allergisch, dan kan je je beter niet aanmelden.