About us

De studio ligt op de eerste verdieping van het Soldaatje. Het is een karakteristiek gebouw dat vroeger in gebruik was als bollenschuur. Er is voldoende parkeerplaats en er is een bushalte voor de deur! Bus (57) uit Leiden stopt direct voor de deur.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Jacoba van Beierenweg 97, 2215 KW Voorhout

Reviews

rating

5.0

6 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Didy

4 days ago

Mooie ruimte zag er netjes uit! En een leuke en fijne les gehad van Azam


User headshot

Teresa

7 months ago

Ik ben nog nieuw in Eversports om te evalueren.


User headshot

Miriam

9 months ago

Caroline is TOP!


User headshot

Claries

9 months ago

Ik heb een proefles gevolgd en ben zeer tevreden over de les goede uitleg en aandacht voor iedereen om de Pilatus goed uit te voeren!


Further helpful information

About the Team

Hallo, ik ben Caroline Adriaanse Ik ben altijd gefascineerd geweest door beweging. Ik volgde een professionele dansopleiding en werkte met veel plezier als danser en dansdocent, totdat er een nieuwe passie op mijn pad kwam: Pilates. Ruim 20 jaar leservaring Inmiddels geef ik al ruim 20 jaar met veel plezier en voldoening Pilates. Er is voor mij niets mooiers dan jouw lichaam krachtiger, een stukje mobieler of pijnvrij maken. Zodat je alles kan doen in het leven waar je plezier in hebt. Professionele en persoonlijke aandacht Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop. Je volgt niet zomaar een les, ik geef je lichaam de aandacht die het verdient. Want alleen de juiste manier van trainen geeft het gewenste resultaat. Pilates voor iedereen Wil je vanuit sportief oogpunt Pilates doen en werken aan een fit lichaam? Of heb je een blessure, reuma, nek- of rugklachten? Wat je niveau, wensen of klachten ook zijn: ik zie je graag in één van mijn lessen om samen te werken aan het versterken van jouw lichaam.

Frequently Asked Questions

Nee alles wat je nodig hebt is aanwezig in de studio!
via de app kan je je afmelden, maar je kan ook een mailtje of een appje sturen.
JE LICHAAM VERDIENT PILATES Om sterker, fitter of weer mobieler te worden, is het belangrijk dat je je lichaam op de juiste manier traint. Ik help je hier graag bij en geef je tijdens mijn lessen de professionele aandacht die je lichaam verdient. Met een breed aanbod aan privé-, groepslessen en speciale lessen voor mannen en ouderen, zit er altijd iets tussen voor jou.
Proefles Wil je een proefles volgen bij Pilates Studio Caroline? Dat kan! Stuur een mailtje, dan neem ik contact met je op. Samen kijken we welke les bij je past. Je kan voor zowel de groepsles als de privéles een proefles doen. De proefles voor de groepsles is gratis. Bij de privélessen hoort een intakegesprek en hier zijn wel kosten aan verbonden. Een eerste les inclusief intakegesprek duurt 1u30 minuten en kost €90

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here