About us

De studio ligt op de eerste verdieping van het Soldaatje. Het is een karakteristiek gebouw dat vroeger in gebruik was als bollenschuur. Er is voldoende parkeerplaats en er is een bushalte voor de deur! Bus (57) uit Leiden stopt direct voor de deur.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Jacoba van Beierenweg 97 , 2215 KW Voorhout

Reviews

rating

4.9

10 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Eline

12 days ago

Echte Pilates met een zeer goede docent. Je werkt per blok aan een les met verschillende oefeningen die je steeds beter gaat beheersen en verder uitbreidt. Fijn om zo met je lichaam bezig te zijn.


User headshot

Alice

2 months ago

Caroline is een echt super goed!


User headshot

Michelle

3 months ago

Hele fijne les


User headshot

A

11 months ago

Ruim 4 jaar geleden ben ik gestart bij Pilates Studio Caroline in Voorhout. Eerst alleen met privélessen en daarna ook in groepslessen. Ik bewonder haar toewijding, geduld en energie om te proberen het beste uit haar “leerlingen” te halen. Voor wie met Pilates wil beginnen, maar ook voor (ver)gevorderden is Pilates Studio Caroline een aanrader.


Further helpful information

About the Team

Hallo, ik ben Caroline Adriaanse

Ik ben altijd gefascineerd geweest door beweging. Ik volgde een professionele dansopleiding en werkte met veel plezier als danser en dansdocent, totdat er een nieuwe passie op mijn pad kwam: Pilates.

Ruim 20 jaar leservaring

Inmiddels geef ik al ruim 20 jaar met veel plezier en voldoening Pilates. Er is voor mij niets mooiers dan jouw lichaam krachtiger, een stukje mobieler of pijnvrij maken. Zodat je alles kan doen in het leven waar je plezier in hebt.

Professionele en persoonlijke aandacht

Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop. Je volgt niet zomaar een les, ik geef je lichaam de aandacht die het verdient. Want alleen de juiste manier van trainen geeft het gewenste resultaat.

Pilates voor iedereen

Wil je vanuit sportief oogpunt Pilates doen en werken aan een fit lichaam? Of heb je een blessure, reuma, nek- of rugklachten? Wat je niveau, wensen of klachten ook zijn: ik zie je graag in één van mijn lessen om samen te werken aan het versterken van jouw lichaam.

Frequently Asked Questions

Nee alles wat je nodig hebt is aanwezig in de studio!
via de app kan je je afmelden, maar je kan ook een mailtje of een appje sturen.
JE LICHAAM VERDIENT PILATES Om sterker, fitter of weer mobieler te worden, is het belangrijk dat je je lichaam op de juiste manier traint. Ik help je hier graag bij en geef je tijdens mijn lessen de professionele aandacht die je lichaam verdient. Met een breed aanbod aan privé-, groepslessen en speciale lessen voor mannen en ouderen, zit er altijd iets tussen voor jou.
Proefles Wil je een proefles volgen bij Pilates Studio Caroline? Dat kan! Stuur een mailtje, dan neem ik contact met je op. Samen kijken we welke les bij je past. Je kan voor zowel de groepsles als de privéles een proefles doen. De proefles voor de groepsles is gratis. Bij de privélessen hoort een intakegesprek en hier zijn wel kosten aan verbonden. Een eerste les inclusief intakegesprek duurt 1u30 minuten en kost €90

Available sports types and activities

 • Pilates

 • Pilates Mat

 • Therapy Pilates

 • Reformer Pilates


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here