Pilates Premium Place

Pilates Premium Place

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Welkom bij Pilates Premium Place in Eersel. Even ontspannen na een drukke werkdag, aan het herstellen van een blessure, actief bezig willen zijn, in blijde verwachting of gewoon omdat je weet wat goed is voor lichaam en geest? Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, niveau of lichamelijke gesteldheid. In onze unieke Pilatesstudio midden in De Kempen kun je terecht voor persoonlijke en professionele begeleiding. Ervaar al na een paar weken de positieve veranderingen in lichaam, houding en mentale ontspanning, want dat is wat Pilates met je doet! Naast de klassieke Pilates lessen kun je ook BBBB en yoga lessen volgen voor een totale work-out voor lichaam en geest. De locatie is centraal gelegen in De Kempen , vlak naast de snelweg, met voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Brouwer 1 , 5521 DK Eersel

Reviews

rating

4.8

18 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

ans

2 months ago

ans v o


User headshot

Ayse Gozde

3 months ago

very friendly and clean


User headshot

Saskia

10 months ago

sas


User headshot

Jeanne

12 months ago

super fijn voor je lijf


Further helpful information

About the Team

Bekijk via deze link al onze instructrices. https://pilatespremiumplace.nl/contact/docenten/

Frequently Asked Questions

· Professionele begeleiding, materialen-apparatuur. · Makkelijk bereikbaar via snelweg, GRATIS parkeren · Vloerverwarming zodat we geen koude voetjes krijgen · Boek snel resultaat en volg Reformer classes. · Veel aanbod per week · We werken met kleine groepen, dus volop aandacht voor jou. · Ook de COVID regels zijn in de studio makkelijk hanteerbaar.
· Zorg dat je makkelijk zittende kleding aanhebt. · We werken meestal op blote voeten of antislipstokken (verkrijgbaar in studio). -Neem eventueel handdoek mee om te gebruiken als hoofdkussen mocht dit nodig zijn voor jouw lichaam. · Kom je in de avond, dan gaat de slagboom vanzelf open -
· Wij zorgen voor professionele Pilates matten en alle materialen die je nodig hebt om een goede training te ontvangen. · Wij gebruiken desinfectie en vezeldoekjes om materialen schoon te maken. · Je hoeft niets mee te nemen.
· Een Reguliere groepsles kan tot minimaal 3 uur voor tijd kosteloos afgemeld worden via je ap. · De Reformer class kan je minimaal 4 uur voor aanvang les afmelden · Bij andere omstandigheden kan je altijd een bericht versturen.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here