Voor Pilates en Pilates-geïnspireerde lessen ben je bij Pilates aan de Amstel aan het juiste adres. Onze enthousiaste docenten zorgen ervoor dat je uit je dagelijkse routine komt en met het uitgebreide lesaanbod is er altijd wel een les voor jou. De groepen zijn niet te groot en de deskundige docenten geven persoonlijke aandacht. Plezier in bewegen en verantwoord bewegen staan in alle lessen centraal.

show more

Contact

Reviews

5
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
11 days ago

Kwalitatief en goed toegankelijke lessen!

14 days ago

goed opgebouwde en afwisselende lessen

About the Team

Met het deskundige team geven we lessen waar je blij van wordt. Beweeg mee tijdens de Combi-Pilates van Marion en Jeff. Werk aan je kracht en conditie tijdens de HIP les van Jeff. Verbeter je kracht, lenigheid en houding met de Pilates en Chi.lates lessen van Anouk.

show more

Questions and Answers

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

In verband met hygiëne wordt sterk geadviseerd een eigen pilatesmat mee te nemen. Voor Pilates lessen wordt een dikte van 1,5cm of meer geadviseerd.

Eventueel kan er een mat worden geleend op de leslocaties van Pilates aan de Amstel, hierbij is het verplicht een handdoek te gebruiken ter grootte van de mat. Er wordt van de deelnemers verwacht dat de geleende mat na gebruik wordt schoongemaakt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je het niet redt om aan de les deel te nemen kun je je boeking annuleren via je account op Eversports. Wanneer je de les uiterlijk 12 uur van te voren hebt afgezegd, is het mogelijk om op een ander trainingsmoment je les in te halen.

De les wordt automatisch van de strippenkaart/abonnement afgeschreven indien de les niet tijdig is geannuleerd.

In verband met de corona maatregelen vragen we je de RIVM richtlijnen te blijven volgen. Mocht je klachten krijgen binnen 12 uur voor aanvang van de les, stuur dan een mail naar anouk@pilatesaandeamstel.nl

What else should I know of?

Heb je blessures of klachten? Laat dit de docent voor aanvang van de les weten zodat hij/zij er rekening mee kan houden. Zo blijft het sporten verantwoord.