Voor Pilates en Pilates-geïnspireerde lessen ben je bij Pilates aan de Amstel aan het juiste adres. Onze enthousiaste docenten zorgen ervoor dat je uit je dagelijkse routine komt en met het uitgebreide lesaanbod is er altijd wel een les voor jou. De groepen zijn niet te groot en de deskundige docenten geven persoonlijke aandacht. Plezier in bewegen en verantwoord bewegen staan in alle lessen centraal.

show more

Contact

Ratings

4.6
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  4.3
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Prima!

10 months ago

Elke week veel variatie in de oefeningen en merkbare afname van klachten bij het wekelijks volgens van de les.

2 years ago

Heerlijke les maar erg koud.

About the Team

De Pilates lessen worden gegeven door Anouk, die naast Pilates docent ook oefentherapeut Mensendieck is.

show more

Questions and Answers

What should I know of the first visit?

Wanneer je voor de eerste keer aan een les deelneemt, neem dan een handdoek en bij voorkeur een matje mee. Trek comfortabele sportkleding aan en sokken (eventueel met antislip). Wanneer je voorafgaand aan de les nog vragen hebt, kom gerust iets eerder.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

In verband met hygiëne wordt sterk geadviseerd een eigen pilatesmat mee te nemen. Voor Pilates lessen wordt een dikte van 1,5cm of meer geadviseerd.

Eventueel kan er een mat worden geleend op de leslocaties van Pilates aan de Amstel, hierbij is het verplicht een handdoek te gebruiken ter grootte van de mat. Er wordt van de deelnemers verwacht dat de geleende mat na gebruik wordt schoongemaakt.

Wanneer we attributen tijdens de les gebruiken dan zorgt Pilates aan de Amstel hiervoor. Je hoeft dit niet mee te nemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je niet aan de les kunt deelnemen, dan dien je de les 12 uur voor aanvang van de les te annuleren via je account op Eversports. Annuleer je de les later dan 12 uur, dan ben je helaas een les kwijt. Hiermee bied je anderen de gelegenheid om een les te volgen.

Wanneer je de les op tijd (meer dan 12 uur van te voren) hebt geannuleerd, is het mogelijk om op een ander trainingsmoment je les in te halen.

In verband met de corona maatregelen vragen we je de RIVM richtlijnen te blijven volgen. Mocht je klachten krijgen binnen 12 uur voor aanvang van de les, stuur dan een mail naar anouk@pilatesaandeamstel.nl

What else should I know of?

Heb je blessures of klachten? Laat dit de docent voor aanvang van de les weten zodat hij/zij er rekening mee kan houden. Zo blijft het sporten verantwoord.