About us

PERSONAL SWIMMING BIEDT PRIVÉLES, CURSUSSEN EN GROUP TRAINING AAN IN AMSTERDAM VOOR IEDEREEN DIE BETER WIL LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Als voormalig Olympisch topzwemmers begonnen onze coaches jaren geleden met de simpele gedachte: iedereen kan beter leren zwemmen. Kennis en ervaring uit het topzwemmen werd daarmee gecombineerd, waarna de eerste Borstcrawlcursus tot stand kwam.

In de jaren dat Personal Swimming inmiddels bezig is, is er veel veranderd. Wekelijks geven onze topcoaches training aan zwemmers met uiteenlopende doelstellingen. Mensen die hun angst voor water willen overwinnen, jonge zwemmers die bij een vereniging zijn aangesloten, enthousiaste open water zwemmers, gedreven triatleten en mensen die via het zwemmen fit willen zijn en blijven.

We begeleiden onze zwemmers in hun avontuur naar de zwaarste triatlons ter wereld, we steunen ze in hun route naar de mooiste open water zwemtochten en helpen ze op weg richting dat eerste baantje borstcrawl.

Dit doen we met verschillend trainingsaanbod, zoals bijvoorbeeld de borstcrawl-, de schoolslag-, de vlinderslag- of de keerpuntcursus. Verbeter techniek en conditie tijdens onze wekelijkse Conditie Training. Ga in een Privéles aan de slag met je eigen focuspunten of bereid het zwemmen van een lange afstand voor met de Kilometercursus. Bekijk ons gehele trainingsaanbod.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam

Reviews

rating

4.9

70 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Laura

a month ago

Al 1,5 jaar happy om te mogen zwemmen met deze gezellige club van toptrainers! Elke les weer iets geleerd en zoveel leuke sporters ontmoet!


User headshot

joost

2 months ago

zeer professioneel, erg goede training waar ik wat aan had. bedankt


User headshot

Floris

3 months ago

Super goed opgezet programma. Ik ging in 8 lessen van uitgeteld naar adem happen na 25m borstcrawl naar 1500 m in lekker tempo.


User headshot

Will

4 months ago

Alles top!


Further helpful information

About the Team

Onze coaches hebben allen op hoog (inter)nationaal niveau gezwommen, gecoacht en gepresteerd. Bij Personal Swimming ontwikkelen, schrijven en begeleiden Olympiërs, Europees Kampioenen en Vice-Wereldkampioenen jouw trainingen. Laat jezelf inspireren en motiveren door onze voormalig topzwemmers, en ga zelf ook de uitdaging aan!

Available sports types and activities

 • Swimming


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here