Prices from

€28.50Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

PD Fitness Brummen is een kleinschalige sportschool in Brummen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PD denken we in mogelijkheden en zullen dan ook alles in het werk stellen om het sporten bij PD haalbaar te maken. Bij PD hebben we diverse groepslessen waar je vanuit je lidmaatschap aan kunt deelnemen. Naast de groepslessen hebben we ook een "vrije fitness" zone waar je lekker je eigen training kunt afwerken. Naast de groepslessen en de vrije training verzorgen we bij PD ook Personal Trainingen, Small-Group Trainingen en voedingsbegeleiding. PD bestaat uit een indoor en outdoor locatie. - Indoor locatie: Mercuriusweg 11, 6971 GV Brummen - Outdoor locatie: Knoevenoordstraat 23, 6971 LG Brummen

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Mercuriusweg 11 , 6971 GV Brummen

Reviews

rating

4.9

20 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Rik

5 months ago

...


User headshot

Shanne

7 months ago

Fijne sportschool! Netjes en mooi ingedeeld. Heel persoonlijk!


User headshot

Stephan

8 months ago

perfect


User headshot

Hans

a year ago

Heel fijne en gezellige fitness club met ook een mooie outdoor locatie in het bos net buiten Brummen. Zeer ervaren trainers die weten waar ze mee bezig zijn. De sfeer is erg goed. Zelf doe ik aan allerlei soorten trainingen en lessen mee. Het gehele lichaam wordt zowel fysiek en conditioneel getraind door een combinatie van cardio, kracht, spinning, dans en yoga. Echt een club om je bij aan te sluiten.


Further helpful information

About the Team

Het PD team bestaat uit 2 enthousiaste gecertificeerde trainers meestal aangevuld met een stagiaire onder leiding. We zijn dus een klein maar hecht team. De dynamiek van ons team is enorm waardoor we jullie als sporter perfect kunnen motiveren, enthousiasmeren en trainen. Team PD staat in haar kracht door haar passie uit te dragen en kwaliteit te leveren.

Frequently Asked Questions

Ben je op zoek naar een sportschool waarbij je jezelf kunt zijn, waar er met je meegedacht word en geen vraag gek is dan is PD echt de sportschool waar je moet zijn.
Wanneer je voor de eerste keer komt graag even een afspraak maken zodat we zeker weten dat we alle tijd hebben voor een rustig gesprek.
· Indoor: Bidon, handdoek en schone schoenen graag zelf meenemen. · Outdoor: Bidon, handdoek en schoenen en kleding welke vuil mogen worden graag zelf meenemen. Eventueel werkhandschoenen.
Annuleren via de App en als dat niet meer lukt bellen of Appen naar PD 0630923552.
PDis er voor jou als sporter! We hebben een indoor en een outdoor locatie, kijk goed voor welke les op welke locatie je je hebt ingeschreven.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here