PSB is een kleinschalige sportschool in Brummen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij PSB denken we in mogelijkheden en zullen dan ook alles in het werk stellen om het sporten bij PSB haalbaar te maken. Bij PSB hebben we diverse groepslessen waar je vanuit je lidmaatschap aan kunt deelnemen. Naast de groepslessen hebben we ook een "vrije fitness" zone waar je lekker je eigen training kunt afwerken. Naast de groepslessen en de vrije training verzorgen we bij PSB ook Personal Trainingen, Small-Group Trainingen en voedingsbegeleiding.

PSB bestaat uit een indoor en outdoor gedeelte.

show more

Contact

Ratings

4.8
66 ratings, 14 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

De sportschool van Brummen en omgeving

4 months ago

Karin Hafkamp

4 months ago

prima sportschool!

About the Team

Het PSB team bestaat uit 4 enthousiaste trainers meestal aangevuld met een stagiaire. We zijn dus een klein maar hecht team. De dynamiek van ons team is enorm waardoor we jullie als sporter perfect kunnen motiveren, enthousiasmeren en trainen. Team PSB staat in haar kracht door haar passie uit te dragen en kwaliteit te leveren.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Personal Sports Brummen?

Ben je op zoek naar een sportschool waarbij je jezelf kunt zijn, waar er met je meegedacht word en een vraag gek is dan is PSB echt de sportschool waar je moet zijn.

What should I know of the first visit?

Wanneer je voor de eerste keer komt graag even een afspraak maken zodat we zeker weten dat we alle tijd hebben voor een rustig gesprek.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bidon, handdoek en schonen schoenen graag zelf meenemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Annuleren via de app en als dat niet meer lukt bellen naar PSB.

What else should I know of?

PSB is er voor jou als sporter! We hebben een indoor en een outdoor locatie, kijk goed voor welke les op welke locatie je je hebt ingeschreven.