Kom paaldansen bij de modernste studio van Rotterdam en omstreken!

Bij Studio Annaluna in Rotterdam kan iedereen terecht die op zoek is naar een leuke en uitdagende manier om sportief bezig te zijn.

Wij bieden op een professionele manier paaldanslessen aan voor alle niveaus, ook verzorgen wij verschillende soorten lessen zoals, Exotic Pole choreografie en Stretching. Het maakt niet uit welk niveau jij hebt, je kan instromen in iedere les en zal persoonlijk begeleid worden om je zo op een verantwoorde manier te kunnen ontwikkelen. Bij Studio Annaluna zal je je zeker thuis voelen! Wij hechten erg veel waarde aan ons beleid, wij hanteren een gezellige, open, positieve en respectvolle sfeer. We zien graag dat iedereen elkaar helpt, aanmoedigt en steunt om zo plezier in het trainen te houden en gemotiveerd te blijven. Jou avondje trainen moet een uitje voor je zijn, even er tussen uit, tijd voor jou zelf!

Onze zaal is op de begane grond en voorzien van 6 palen met een lengte van 3,20 meter. Alle palen zijn van professionele kwaliteit en hebben allen de optie om van statisch naar spinning te zetten. We hebben zowel RVS als Coating palen (deze zijn voor betere grip) eventuele zaalhuur is ook mogelijk

show more

Contact

Ratings

4.8
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Was even spannend eerste les, maar gelijk verkocht

2 years ago

Anuschka