About us

Bij Yogacentrum NovaStrada kun je verschillende soorten yoga volgen gegeven door professionele docenten. Door de mooie omgeving en warme sfeer kom je helemaal tot jezelf. De thee staat altijd klaar en er is voor en na de les ruimte om vragen te stellen of van gedachten te wisselen. Naast de yogalessen worden ook regelmatig verdiepende workshops en trainingen aangeboden zoals o.a. Mindfulness, Yogadans en Droomcirkels. Daarnaast worden er voor kinderen regelmatig leuke activiteiten georganiseerd onder de naan Nova Kids.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Vlasveen 34, 9301 PT Roden

Reviews

rating

4.8

12 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Carolien

a day ago

Carolien S


User headshot

Jelske

2 months ago

Super!


User headshot

marleen

4 months ago

marleenh


User headshot

Jaira

9 months ago

Jay


Further helpful information

About the Team

NovaStrada is opgericht door Jelske van Zuijlen in 2015. Haar missie was om naast kwalitatief goede Yoga aan te bieden ook een plek te creëren waar mensen terecht kunnen voor ontmoeting en persoonlijke groei. Inmiddels is NovaStrada uitgegroeid tot een bloeiend centrum met vele bijzondere aanbieders van workshops, trainingen en yogalessen. Het vaste team bestaat uit een 6 tal ervaren yogadocenten die allemaal hun eigen expertise en persoonlijkheid inbrengen. Zo is er veel verscheidenheid aan lessen waardoor er voor ieder wel een les te vinden is die aansluit bij de persoonlijke wensen.

Frequently Asked Questions

Er is een ruime verscheidenheid aan yogalessen waar je uit kun kiezen in een mooie omgeving en warme sfeer. Als het weer het toe laat worden sommige lessen buiten in de prachtige tuin gegeven. Bij hen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en staat de thee altijd klaar!
Het is de eerste keer een beetje lastig te vinden dus kijk voor je vertrekt nog even goed naar de routebeschrijving op www.novastrada.nl/locatie Als je iets eerder komt kun je bij de docent aangeven dat je voor het eerst bent, zij zal je dan uitleg geven over de les.
Je hoeft zelf verder niks mee te nemen, alle materialen zijn aanwezig. Wel is het handig dat je los zittende (sport) kleding draagt. En een vest of warme trui voor de eindontspanning.
Als je niet kunt komen mag je je les annuleren. Je kunt de proefles om een ander moment alsnog inboeken. Mocht dat niet meer lukken neem dan contact met ons op.
Yoga betekent verbinding; in verbinding zijn met jezelf en je lichaam betekent ook goed luisteren naar signalen. Ga tijdens de les niet over je eigen grenzen, als iets pijn doet is dat een teken dat je niet verder moet gaan.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here