About us

High Intensity Interval Training (HIIT) / Bootcamp in Het Gooi. Ze trainen in gezellige groepen in de buitenlucht, zowel conditie als krachttraining. Toegankelijk voor elk niveau. Ook personal training mogelijk!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Aaltje Noordewierlaan 56, 1403 JD Bussum

Reviews

rating

5.0

9 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Roeland

9 months ago

Top Gym!!


User headshot

Alice

12 months ago

Super goede training door een top trainer. Adam is the best!


User headshot

Eline

2 years ago

Geweldige training!


User headshot

Ruben

3 years ago

Aad, je bent een topper! Met je enthousiasme krijg je iedereen in beweging! Je motiveert en weet iedere training weer iedereen te verrassen met nieuwe oefeningen!


Further helpful information

About the Team

Oprichter van NOGYM & (hoofd)trainer Adam Mol heeft ruime ervaring met het verzorgen van HIIT, Bootcamp en Personal Training. Naast een goede workout, zorgt Adam ook voor een persoonlijke sfeer en gezellige trainingen.

Frequently Asked Questions

High Intensity Interval Training (HIIT) en Bootcamp in de buitenlucht. Trainingen in gezellige groepen, met een zeer ervaren trainer. Toegankelijk voor elk niveau.
Er wordt buiten getraind, pas je kleding aan aan de weersomstandigheden. Goede sportschoenen zijn belangrijk. Ze adviseren je om een fles water mee te nemen, zodat je tijdens en na de training iets te drinken hebt. Ze kunnen om (kleine) blessures heen werken, heb je een blessure, meldt deze altijd vooraf aan de trainer.
Behalve sportkleding (voor buiten) en goede sportschoenen, heb je geen materialen nodig. Wel raden ze je aan een flesje water mee te nemen, zodat je tijdens en na de training iets te drinken hebt.
Je kunt je afmelden via Eversports tot 1 uur voor de les, na deze tijd moeten zij de les in rekening brengen. Toch horen ze het graag als je niet komt, laat dit weten via info@nogym.nl
Bij NOGYM trainen ze hard, maar vinden ze plezier ook belangrijk. Ze zien je graag verschijnen op een van de trainingen! Als je meer informatie nodig hebt, kun je altijd contact opnemen via info@nogym.nl

Available sports types and activities

 • HIIT


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here