High Intensity Interval Training (HIIT) / Bootcamp in Het Gooi. Ze trainen in gezellige groepen in de buitenlucht, zowel conditie als krachttraining. Toegankelijk voor elk niveau. Ook personal training mogelijk!

show more

Contact

Ratings

5
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Geweldige training!

a year ago

Aad, je bent een topper! Met je enthousiasme krijg je iedereen in beweging! Je motiveert en weet iedere training weer iedereen te verrassen met nieuwe oefeningen!

a year ago

Top lessen!!

About the Team

Oprichter van NOGYM & (hoofd)trainer Adam Mol heeft ruime ervaring met het verzorgen van HIIT, Bootcamp en Personal Training. Naast een goede workout, zorgt Adam ook voor een persoonlijke sfeer en gezellige trainingen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit NOGYM?

High Intensity Interval Training (HIIT) en Bootcamp in de buitenlucht. Trainingen in gezellige groepen, met een zeer ervaren trainer. Toegankelijk voor elk niveau.

What should I know of the first visit?

Er wordt buiten getraind, pas je kleding aan aan de weersomstandigheden. Goede sportschoenen zijn belangrijk. Ze adviseren je om een fles water mee te nemen, zodat je tijdens en na de training iets te drinken hebt. Ze kunnen om (kleine) blessures heen werken, heb je een blessure, meldt deze altijd vooraf aan de trainer.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Behalve sportkleding (voor buiten) en goede sportschoenen, heb je geen materialen nodig. Wel raden ze je aan een flesje water mee te nemen, zodat je tijdens en na de training iets te drinken hebt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je afmelden via Eversports tot 1 uur voor de les, na deze tijd moeten zij de les in rekening brengen. Toch horen ze het graag als je niet komt, laat dit weten via info@nogym.nl

What else should I know of?

Bij NOGYM trainen ze hard, maar vinden ze plezier ook belangrijk. Ze zien je graag verschijnen op een van de trainingen! Als je meer informatie nodig hebt, kun je altijd contact opnemen via info@nogym.nl