Studio Natuurlijk Pilates ligt gelegen in een rustige omgeving in het centrum van De meern, nabij Leidsche Rijn, Vleuten, Harmelen en Utrecht. De sfeervolle studio bestaat uit twee behandelkamers en één grote zaal met veel licht en spiegels én heeft een kleedkamer met wachtruimte inclusief pantry met koffie en thee. Bij de studio zijn gratis parkeergelegenheden direct naast het pand en een bushalte op loopafstand. Naast Pilatesles wordt de Studio dan ook gebruikt voor onder andere yoga, coaches en masseurs.

show more

Contact

Ratings

4.8
23 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Was fijn om er weer te zijn

4 months ago

Top.

6 months ago

Erg professioneel! Na eindeloos veel behandelingen tegen rug en nekklachten werkt Pilates bij Tieneke bij mij het beste.

About the Team

Natuurlijk Pilates is in 2014 opgericht. Het enthousiaste en betrokken team van Natuurlijk Pilates bestaat uit Tieneke, Irene en Marielle en geeft op een persoonlijke en deskundige manier les. Het begeleiden van deelnemers tijdens de Pilateslessen geeft de docenten veel energie en voldoening. Mede omdat Pilates op een praktische manier een bijdrage levert aan de mentale en fysieke samenwerking van je lichaam waardoor men lekkerder in je vel komt zitten.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Natuurlijk Pilates?

De lessen bij Natuurlijk Pilates worden op een persoonlijke manier, met veel aandacht voor elke deelnemer en met veel enthousiasme gegeven. Ook de kwaliteit van de lessen zijn deskundig en hoogwaardig.

What should I know of the first visit?

Wanneer je voor het eerst aan de les deelneemt, neem je een handdoek en eventueel een waterflesje mee en trek je comfortabele kleren en schone sokken aan. Wanneer je voorafgaand aan de les nog vragen hebt, kom gerust iets eerder om ze te stellen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Naast een handdoek en eventueel waterflesje hoef je niets mee te nemen. De overige materialen die tijdens de les gebruikt worden, zijn in de Studio aanwezig.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je niet bij de les aanwezig kunt zijn, dien je je zelf 12 uur voorafgaand aan de les af te melden. Annuleer je de les later dan 12 uur, dan ben je helaas een les kwijt. Hiermee bied je anderen de gelegenheid om een les te volgen.

What else should I know of?

Wanneer je na de kennismakingscursus met de lessen doorgaat, kun je kiezen voor een doorlopend abonnement of een strippenkaart van 10 lessen. Ook is het altijd mogelijk om een priveles te volgen. Bij een priveles wordt de les volledig afgestemd op je individuele behoeften en mogelijkheden.