You’re searching for a provider for Fitness in 2594 CD Den Haag? Then you are perfectly placed with Nature's Gym. You can reach the Nature's Gym team either by telephone on +31 0648935570 or by e-mail on info@naturesgym.nl. 

Contact

Ratings

4.9
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Bootcamptraining zaterdagochtend

2 years ago

NATURE’s GYM is an Absolutely great combination of exercise and social bonding, all outside in beautiful nature! Love it

2 years ago

Uitdagend, energiek en gezellig!

Questions and Answers

Why should I visit Nature's Gym?

Nature's Gym zoekt rustige plekken op, zo veel mogelijk in de natuur zonder dat we tot last zijn. De groepslessen zijn met maximaal 12 deelnemers, we variëren de training altijd en we passen de intensiteit zo nodig individueel aan. We lachen veel, het is echt outdoor training met een smile. De personal en buddy trainingen worden gegeven op locatie van keuze. Doel van de trainingen: sterker en fitter worden, zowel fysiek als mentaal.

What should I know of the first visit?

Naast prettige sportkleding (het beste is om laagjes te dragen) en schoenen met goed profiel heb je verder niets nodig. Je kunt een fles water meenemen. Als er iets waar de trainer rekening mee moet houden laat dit dan aan het begin van de training weten.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

De trainer zorgt voor het materiaal, al gebruiken we weinig. Juist het eigen lichaamsgewicht en de natuurlijke obstakels zijn leuk en goed te gebruiken.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Meld je tenminste 1 uur van tevoren af via de website of de app. Korter dan een uur tevoren wordt de training in rekening gebracht.

What else should I know of?

Gewoon komen en meedoen, dan weet je direct hoe fijn het buitensporten is!