Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Mums&more Amersfoort is prachtig gelegen in het Eemklooster. Dit is een oud klooster dat een verzamelgebouw is voor meerdere bedrijven én sinds kort heeft het ook een restaurant! De docente komt naar de voordeur toe om jou op te halen. Maar als je de weg weet, mag je ook doorlopen als de deur open is. Een aantal lessen zijn in de zomer buiten, dan verzamelen we voor de voordeur.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Daam Fockemalaan 22 , 3818KG Amersfoort

Reviews

rating

4.9

23 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Elsemieke

7 months ago

Goed


User headshot

Nanda

9 months ago

Super leuke les “baby yoga met grote broer of zus”! Jorine weet goed wat leuke spelletjes zijn voor baby’s, zelfs voor hele kleintjes.


User headshot

Eva

a year ago

Helemaal top, fijne masseur die alles goed uitlegt. Vriendelijk is en attent!


User headshot

Astrid

a year ago

Fijne club met oog voor jou als persoon en jouw lichaam/lichamelijke klachten/hoe ver je bent in je zwangerschap. Ik vind de lessen perfect qua tempo en oefeningen. Lukt een oefening niet? Dan wordt er altijd een alternatief aangeboden. Daarnaast een stukje theorie tijdens de lessen wat ook erg leerzaam is. Goed aanbod qua lessen en fijn personeel/goede klantenservice!


Further helpful information

About the Team

Het team van Mums&more Amersfoort bestaat uit 6 enthousiaste zzp'ers die met veel passie hun lessen, massages of workshops geven. Daarnaast heeft Karlijn, de eigenaresse van Mums&more ook een hele gave Bed&Wellness waar je kan komen voor een Wellnessdag, een Beval-weekend of Babymoon. Lees er hier meer over: https://mumsandmore.nl/bedwellness/

Frequently Asked Questions

In principe komt de docente naar de voordeur. Vaak is de voordeur namelijk gesloten. Mocht hij open zijn, kan je vast doorlopen: Bij binnenkomst bij het Eemklooster mag je linksaf gaan. Je komt dan bij de trap aan de linkerhand, deze mag je op. Bovenaan gekomen mag je links en meteen weer rechts. Daar vind je onze zaal aan het einde van de korte gang. Neem je liever de lift? Ga dan rechts na binnenkomst. Daar vind je aan je linkerhand een grijze lift. Ga naar de 1e verdieping. Loop de lift uit en ga rechts. Tot het einde, dan weer rechts. Daar vind je onze zaal aan het einde van de korte gang. Neem je een flesje water mee? Voor de buitenlessen van pilates mag je ook een matje of handdoek meenemen.
Matjes en artikelen voor tijdens de les hebben wij. Maar een eigen matje of handdoek meenemen mag uiteraard. Neem je een flesje water mee? Kom je met je kindje, dan zorg je voor een omslagdoek/dekentje voor je kindje om op te liggen tijdens de les. Verder is een extra luier of voeding handig om bij je te hebben.
Meld je af via Eversports, wie krijgt degene op de wachtlijst een berichtje dat zij dan nog kan komen. Je mag uiteraard via email een verdere verklaring mailen als je dat fijn vindt. Bij afmelding (meer dan) 48 uur van te voren wordt de les niet afgeschreven. En kan je de les opnieuw inplannen.
Geniet van de les, massage of workshop! Ben je tevreden, dan zien we heel graag een mooie review tegemoet op Google: Daarvoor kan je deze link kopiëren: https://g.page/r/CbEw-kN8oRTtEAE/review Loop je ergens tegenaan waar je minder tevreden over bent of kansen ziet liggen? Dan horen we dat ook graag. Mail ons gerust op amersfoort@mumsandmore.nl Heb je nog vragen? We helpen je graag daar waar we kunnen!
Mums&more is gezellig en vertrouwd. Onder andere door de kleine groepjes en persoonlijke aandacht is het fijn om bij Mums&more te komen. Daarnaast komen sport én ontspanning samen bij Mums&more. Met een abonnement voor 2, 5 of 10x per maand kan je kan precies inplannen wat op dit moment bij jou past, een actieve les of juist ontspanning! Tijdens de zwangerschap én erna. Vragen stellen mag altijd! Mail gerust naar amersfoort@mumsandmore.nl

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here