Mudita; Het gevoel van vreugde en geluk dat een mens ervaart wanneer het een ander goed gaat. Daar waar blijheid en compassie samenkomen en mensen zich ontwikkelen.

Wat je van ons mag verwachten is absoluut commitment voor jouw wens tot ontwikkeling in yoga en persoonlijk leiderschap. Bewust-Zijn is de essentie om stappen in jouw pad van leven en werken kunnen zetten. Het is ons uitgangspunt dat jij mag zijn vanuit een gezonde work-life balance, waarbij je ook bij kunt dragen aan een gezonde ontwikkeling van de organisatie waarvoor je werkt.

Wij bieden onder andere:

 • Diverse vormen van Yoga
 • Meditatie
 • Mindfullness & Compassion
 • Mobiliteit binnen en buiten organisaties, loopbaanvragen.
 • Individuele training persoonlijke effectiviteit
 • Workshop persoonlijke ontwikkeling vanuit je Insights Discovery profiel
 • Inzetten van Deep Democracy
 • Business spiritualiteit
 • Masterclass Leadership Advanced
show more

Contact

Ratings

5
55 ratings, 11 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 days ago

The studio located in the center and it is very comfortable there! I took Intense Hatha lesson and it was challenging and really great! I come back for sure!

4 days ago

heerlijke, fijne energie, gezellig ingericht en ontzettens gastvrij. Fijne diverse lessen.

a month ago

Top

About the Team

Erica Detiger Het is mijn missie met mensen op en onderweg te zijn, in hun werk en binnen hun bedrijf, in teams, in opleiding en ontwikkeling. De wegen die mensen gaan zijn soms recht soms vol omwegen en af en toe zelfs grillig. Maar 1 ding is duidelijk, de paden zijn uniek altijd bijzonder en zeer de moeite waard om te ontdekken. Voor alles wat te maken heeft met een stuk persoonlijke groei en ontwikkeling doe ik mijn rugzak op en neem mijn stokken ter hand voor een korte of langere gezamenlijk tocht.

Ik heb een onderwijskundige en psychologische achtergrond, ben pelgrim, moeder en creator binnen ons gezin, gastvrouw hoog in de bergen en een zeer aardse yogateacher.

En ik weet uit ervaring wat het betekent om een grillig pad te mogen bewandelen

René Wingelaar Het is mijn passie om mensen hun talenten (beter) te laten ontdekken en deze helder uit te dragen. Wat zorgt dat jij blij en gelukkig bent? Ik wil er graag met je naar kijken en je handvatten geven om in te laten zien hoe je dat aan zou kunnen pakken. En daarna ook te doen! Mijn uitgangspunt is de kansenkant van mensen en organisaties, wat zorgt voor energieke en talentvolle mensen. In mijn levenshouding wil ik daarin ook een voorbeeld zijn.

De feedback die ik krijg is dat ik goed en ook empathisch kan luisteren en dat ik vragen vanuit alle kanten kan laten bekijken. Ik werk en denk op strategisch, tactisch en operationeel niveau vanuit een bedrijfskundige context. Ik heb mijn financieel economische functie opgezegd om mij helemaal te kunnen richten op mensen en de grote diversiteit aan organisaties waar zij werken.

Yueh-Hsien (Jay) Chen My yoga journey started at the age of 24 back in 2003 when the first time I stepped into a Hatha Yoga class. Since that, I have been seeking a yoga path, which can meet my spiritual goal. I have been practicing Hatha yoga, Power yoga, Ashtanga yoga, Yin Yoga, and Jivamukti yoga, one after the other until 2016. In 2017, once I attended a Tantra massage therapist training, Estonia, I finally found my path to follow, a path of Tantra-Hatha Yoga. After 13 years searching, it seems that I was walking in a “circle” back to Hatha yoga, but I am standing at different “height” of my understandings and practices in this yoga path. Here, I would like to share my experiences and studies in this journey inspired by my teachers and schools as well as how they share their love and spiritual teachings with me.

Maaike Kruijer Mijn naam is Maaike Kruijer. “Mudita, het vreugdevolle gevoel dat je krijgt wanneer het iemand anders goed gaat” past volledig bij mijn visie van yogales geven. Mensen verbinden met zichzelf en vanuit die diepe verbinding opnieuw laten verbinden met de Aarde en de mensen om ons heen. In alle puurheid tot de kern. Dat is wat ik graag wil brengen in de wereld.

Wees welkom in de yin yogales van Mudita om het zelf te ervaren.

Mariëlle Bijker Ik ben Mariëlle Bijker, ik doe yoga sinds 2004 en geef les sinds 2014, Kundalini yoga en soms een Yin yoga les. Ook de Mindfulness training heb ik in huis en verzorg ik bij Mudita Academie & Yoga.

Ik breng een vorm van yoga die afwisselend fysiek uitdagend én meditatief is. Ik kwam met Kundalini yoga in aanraking en er was meteen een klik. Het fysieke aspect van yoga is fijn maar zeker ook de filosofie en levenswijze voelde als thuiskomen. In yoga kom je jezelf tegen door de ervaringen die je opdoet in de les. En ervaring gekoppeld aan yoga-filosofie is pure wijsheid, zeg ik. “We are spiritual beings having a human experience”, (uitspraak Y.B.) ja dat dus.

Kundalini zie ik als energie die door yoga wordt aangewakkerd. Het maakt dat je je flexibel, krachtig en vrij voelt in je lichaam, naast dat het een, helder denken geeft. Kundalini verwijst naar de energie van het bewustzijn ofwel ‘je ware creatieve potentieel’.

Ik geef graag les bij Mudita omdat dit Huis voor Bewust-Zijn een open blik heeft naar verschillende vormen van bewustzijn en spiritualiteit. Je kan jeZelf leren kennen op verschillende manieren, en omdat de ene leraar het nét even anders zegt als de andere, kan ineens een sneeuwbal van inzicht in jou, aan het rollen worden gebracht. Het is allemaal al in ons aanwezig!

Christiane Fleischer Hallo, ik ben Christiane Fleischer, mama van twee prachtige dochters van de basisschoolleeftijd en ik geef Kinder-/Wobbeloga les bij Mudita iedere zaterdagochtend

Met kinder-/wobbelyoga breng ik kinderen in contact met hun lichaamsbewustzijn op een speelse manier. Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarbij plezier voorop staat. Lopen als de beer, sissen als een slang, de ademfee die je de adem in je buik laat voelen en spelletjes, die de verschillende zintuigen prikkelen; zo wordt kinderyoga elke week opnieuw een avontuur. Iedere les is opgebouwd binnen een thema, je kunt dan denken aan een les over indianen, op vakantie gaan, of een avontuur in de jungle.

Tijdens de leskern besteden we aandacht aan verschillende yogahoudingen afkomstig uit de Hatha yoga. Deze zijn afgestemd op het thema en afgewisseld door diverse spelvormen. Deze houdingen kunnen individueel uitgevoerd worden, maar er zijn er ook die samen met een of meer kinderen gedaan worden. In de lessen waar ik de wobbel inzet ontstaan er weer andere mogelijkheden om op een op een leuke en uitdagende manier te werken aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Hij is vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af.

Bij Mudita brengt mij de energie van Erica. Haar bewustzijn en haar manier van lesgeven maken dat ik onderdeel wil zijn van Mudita.

show more