Of je nu sterker wilt worden, nieuwe bewegingen wilt ontdekken of streeft naar een gezondere leefstijl voor lichaam en geest: met de lessen van Movement Amsterdam (her) ontdek je het plezier in bewegen. Met onze jarenlange ervaring als personal trainers, en de kennis over het menselijke lichaam weten wij jou op een speelse en unieke manier uit te dagen. De combinatie van kracht, spelelementen, skills, werken met objecten, grondwerk, coördinatie en ontspanning zorgen wij ervoor dat jij optimaal kan ontwikkelen en na les voel jij je helemaal voldaan.

Of je nu een beginnende sporter of ervaren bent alle levels zijn meer dan welkom.

Join the motion

Movement Amsterdam

show more

Social Media

Contact

Ratings

4.9
86 ratings, 18 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Altijd verrassend en leerzaam. Een pareltje in Amsterdam!

3 months ago

Deskundig, vernieuwend en fijne sfeer!

3 months ago

Wonderful class as always!

About the Team

TEAM Jim Luca Olde Rikkert Als er iets is dat niet bij Jim past, dan is het wel stilzitten. De geboren Nijmegenaar maakte voor het eerst kennis met beweging op zijn tiende, toen hij begon met capoeira. Sindsdien is hij nooit meer gestopt met bewegen en na zijn bachelor aan de ALO is hij in aanraking gekomen met Movement.

Jim heeft op veel plekken kennis opgedaan en tal van workshops gevolgd, waaronder van één van de 26 mentorship-studenten van Ido Portal in Mexico. Sinds vorig jaar volgt hij zélf training bij grootmeester Ido Portal en wordt hij persoonlijk online door hem begeleid. Naast deze training is Jim ook Wim Hof-instructeur in opleiding. Jims klanten omschrijven hem als enthousiast, humoristisch en doelgericht. Bij Jim kan iedereen zich op zijn eigen niveau ontwikkelen.

Chris Hettinga Na zijn studie ‘Sport & Beweging, Lifestyle & Gezondheid’ ging Chris aan de slag als personal trainer en yoga teacher, waar zijn avontuur als Mover begon. Chris is gefascineerd door beweging en daagt zichzelf continu uit in het opdoen van kennis en nieuwe vaardigheden. De combinatie van zijn ijzersterke discipline, professionele begeleiding, en persoonlijke aanpak weet hij als geen ander iedereen (van beginner tot ervaren sporter) te enthousiasmeren om vaker te bewegen.

Chris denkt outside the box en verzint nieuwe methodes om het lichaam sterker en flexibeler te maken. Hij volgt tot op heden enthousiast de programmering van o.a. Ido Portal en Fighting Monkey. Zo leert hij telkens nieuwe manieren van fysieke empowerment. Chris gelooft dat als je goed voor jezelf zorgt, je alles er uit kan halen en ook optimaal kan genieten van een energiek lichaam en geest.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Movement Amsterdam?

De lessen van Movement Amsterdam zijn uniek, speels en voor iedereen toegankelijk. Verwacht niet de standaard work-outs, maar juist originele lessen die ervoor zorgen dat je o.a. jouw uithoudingsvermogen, kracht en mobiliteit verbetert. Na zijn lessen voel jij je voldaan en klaar voor de dag!

What should I know of the first visit?

Het is handig als jij voorafgaand aan de les aangeeft of je last hebt van bepaalde blessures of als je zwanger bent. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

The classes are given in dutch and / or english

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Het is handig om een eigen handdoek en een flesje water mee te nemen naar de lessen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Stuur ons even een privé-berichtje als je door overmacht niet bij mijn les kan zijn. Dan kijken jullie samen hoe dat zo goed mogelijk opgelost kan worden.

What else should I know of?

Twijfel je of je mee kan doen? Geen zorgen! Iedereen is welkom, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of een gezondere leefstijl wilt aannemen. Met de verschillende lessen laat wij je zien hoe leuk het is om samen te werken aan het versterken van je lichaam en geest.