Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Holistisch centrum Merlins and McArthur is ontstaan vanuit de ambitie om een veilige en inspirerende plek te creëren, waar mensen in gezamenlijkheid of individueel  kunnen werken aan de balans tussen lichaam en geest. Samen met enthousiaste partners bieden wij mensen vanuit diverse specialisaties de mogelijkheid  om hun wensen, ambities en uitdagingen vanuit een holistische mindset te realiseren.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Europalaan 98c , 6871 XX Renkum

Reviews

rating

4.9

7 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Chantal

3 hours ago

nog niet zo lang bezig met kickboksfit maar voel me er erg om me gemak en zou het iedereen aanbevelen. top trainer die niet alleen denkt aan sporten maar ook aan hoe je in je vel zit.


User headshot

Eric

15 days ago

Lekker bezig


User headshot

Stefanie

23 days ago

Super fijne omgeving om te sporten voor beginners en gevorderden. Alles is heel gelijkwaardig en er word respectvol met elkaar omgegaan.


User headshot

Lisanne

23 days ago

Leuke en vooral leerzame lessen, waar de tijd genomen word het je te leren en uit te leggen.


Further helpful information

About the Team

Mike Wiegers is eigenaar en oprichter van Merlins and McArthur. Mike geeft kickboksen, KickBoksFit, bokszaktraining en coaching in groepsverband en individueel. Is qua kickboksen opgeleid vanuit Full-contact Karate, maar heeft hier kennis aan toegevoegd vanuit oa Boksen, Taekwondo.

Claire Hocks werkt momenteel als programmamanager Opgroeien in een Kansrijke Omgeving. Claire is medeoprichter, heeft veel ervaring met jeugd, weet veel van voeding en energie.

Wendy Buss is eigenaar van Praktijk Wen-Zen. Wendy is holistisch therapeute, Reiki Master, Yin Yoga en Vinyasa instructrice en heeft haar opleiding Medische Basiskennis afgerond.

Remco Rutten is freelancer, geeft kickboksen en bokszaktraining. Remco is opgeleid vanuit Muay Thai en heeft getraind met grote namen uit de K-1 scene.

Meredith Rietveld is eigenaar van Gezond Voor Mij. Meredith geeft voedingsadvies, beautybehandelingen en massages.

Sebastian Tims is hoofdtrainer van Dojo Arashi Karate. Sebastian heeft 2e Dan en geeft al jarenlang les.

Marlies Dickers is eigenaar van Marlies Motivations. Marlies geeft bokscoaching, wandelcoaching, Zenboksen! en Krav Maga.

Maarten Rust is eigenaar van Sheep Dog Krav Maga. Maarten is beroepsbrandweerman, werkt als beveiliger en geeft de Krav Maga lessen.

Ron Wiebing is eigenaar van Praktijk Wiebing. Ron is Reiki Master, NLP Practitioner, masseur, begeleidt mensen met afvallen en geeft voedingsadvies.

Sheira Remkes is eigenaar van Masseren op locatie. Sheira geeft Hotstone massage, Japanse gezichtsmassage, magnetiseren, energetische massages. Bamboe massage en algehele ontspanning massage.

Danielle van den Brink is eigenaar van Sense-it. Danielle is Holistisch Therapeut en diëtist, gespecialiseerd op eetbuiproblemen. Daarnaast Reiki trainer en narcisemcoach.

Elonora "Noor" Roelofs is eigenaar van Eleonora Homeopathie. Noor is klassiek homeopaat en heeft veel verstand van gezondheid en homeopathie.

Frequently Asked Questions

We plannen met ieder nieuw lid of nieuwe klant een intake om je wegwijs te maken in het centrum. We vertellen en laten je zien wat je kunt verwachten, waar je rekening mee kunt houden, wat je van ons kunt verwachten en wat wij voor jou kunnen doen.
Voor de vechtsportlessen hebben wij handschoenen en scheenbeschermers voor je te leen. Na je proefperiode van 2 weken kun je bij ons je equipment aanschaffen. We kunnen je altijd helpen als je vragen hebt. Ook hebben wij in de shop veel showmodellen liggen om je te laten ervaren wat voor jou de beste keuze is.
Voor een vaste inschrijving geldt er een minimale afmelding van 24uur vtv. Voor een eenmalige inschrijving geldt er minimale afmelding van 2u vtv. Lessen waarvoor we instructeurs in huren vervallen 2uur voor aanvang indien er drie aanmeldingen of minder zijn. Je krijgt hier automatisch bericht over.
Qua voorwaarden en regels kun je deze op de website vinden. Mocht je verdere vragen hebben neem gerust contact met ons op!
Merlins and McArthur is opgericht vanuit kickboksen en heeft zich als Holistisch Centrum verbreed naar allerlei facetten van gezondheid. We kijken zo breed mogelijk naar het thema "Body, mind and Soul" met groepslessen, Personal Training, Workshops en lezingen.

Available sports types and activities

 • Budo

 • Martial arts

 • Karate

 • Krav Maga

 • Kick boxing

 • Mixed Martial Arts

 • Vinyasa yoga

 • Yin yoga

 • Fitboxing

 • Gesundheitstraining


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here