Master Pilates

Master Pilates

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  MASTER PILATES

  HIGH CLASS PILATES TRAININGEN OP MAAT

  De kwaliteit van het leven van mensen helpen verbeteren door hen te leren door regelmatig pilates te beoefenen zoveel mogelijk in hun eigen kracht te staan. Pilates is voor het lichaam wat meditatie is voor de geest. <pre>Een sterker en soepeler lichaam en geest is het mooiste cadeau wat je jezelf en anderen kunt geven. </pre>

  Pilates is voor iedereen. Pilates kan je sportprestaties verbeteren en je helpen bij blessureleed.

  Bij ons is iedereen uniek, wij geven graag iedereen de juiste aandacht, zodat je zeer gericht aan je doelen kunt werken. Daarom werken wij in kleine groepen – maximaal 4 (Dalfsen) of 5 (Zwolle) per training per uur. – of geven wij privé training. Middels een intake adviseren wij op maat!

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Dokter Stolteweg 60 , 8025 AZ Zwolle

  Reviews

  rating

  5.0

  4 reviews

  Room Quality

  5.0

  Friendliness & Service

  5.0

  Cleanliness

  5.0

  Atmosphere

  5.0

  Price Performance

  unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

  4.8

  User headshot

  Stephan

  a year ago

  Prima trainingen, ik kan het iedereen aanraden.


  User headshot

  Miranda

  a year ago

  Goede en professionele begeleiding, sporten in kleine groep (max. 4 personen), fijne sfeer, mooie en schone locatie, prima parkeergelegenheid en goed bereikbaar.


  User headshot

  Sonja

  2 years ago

  Professioneel en persoonlijk, duidelijke uitleg en aanpassing wanneer nodig. De nieuwe apparatuur voegt echt veel toe aan een training.


  User headshot

  Firstname

  2 years ago

  Fijne ruimte, duidelijk en heldere uitleg. Prettige sfeer om te trainen en professionele coaching


  Further helpful information

  About the Team

  Ons team bestaat uit twee gedreven en ervaren docentes. Wij hebben onze opleidingen gedaan in binnen- en buitenland en zijn continue bezig bij bij- en nascholing. Wij zijn beiden al zeer lang werkzaam in de sportbranche.

  Henriet van Dalen-Egbertzen. Eigenaar, docent. 20 jaar Pilates ervaring.Geeft groepstraining, prive trainingen en zwangerschapstraining. Werkt veel met klanten die klachten ervaren.

  Janiek Backers, docent. 10 jaar Pilates ervaring.Geeft groepstraining. Heeft zeer ruime ervaring in het trainen en dus begeleiden van klanten.

  Frequently Asked Questions

  Master Pilates is een kleinschalige studio met twee locaties: Dalfsen en Zwolle. Wij werken met twee docentes en maximaal 5 klanten per training. Wij werken erg persoonlijk, wij vinden het belangrijk dat jij in een optimale setting kunt werken aan jouw doelen. Wij zijn er voor jou!
  Wanneer je geen ervaring hebt start je altijd met een Prive training of een basic groepstraining. Het is raadzaam eerst contact op te nemen via de mail wanneer je klachten ervaart. Dan kijken wij naar de beste oplossing om te starten. Wanneer je voor het eerst komt, kijk dan even goed van tevoren waar jij precies moet zijn. Op beide locaties kun je gratis en voor de deur parkeren.
  Wij beschikken over al het benodigde materiaal.
  Je dient je geboekte training altijd 24 uur voor aanvang te annuleren. Dan behoud jij het recht deze training opnieuw te gebruiken, anders vervalt dit recht.
  Start zonder ervaring altijd met een prive- of basic training. Kom je er niet uit, mail ons dan naar info@masterpilates.nl. Je ontvangt altijd binnen 24 uur bericht. Parkeren Zwolle: Wij zijn gevestigd in gebouw Nobel op de begane grond bij IMC Visana. Parkeren is gratis, rijdt onder de slagboom door, je ontvangt van ons een uitrijkaart.

  Available sports types and activities

  • Pilates


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here