About us

MASTER PILATES HIGH CLASS PILATES TRAININGEN OP MAAT De kwaliteit van het leven van mensen helpen verbeteren door hen te leren door regelmatig pilates te beoefenen zoveel mogelijk in hun eigen kracht te staan. Pilates is voor het lichaam wat meditatie is voor de geest. <pre>Een sterker en soepeler lichaam en geest is het mooiste cadeau wat je jezelf en anderen kunt geven. </pre> Pilates is voor iedereen. Pilates kan je sportprestaties verbeteren en je helpen bij blessureleed. Bij ons is iedereen uniek, wij geven graag iedereen de juiste aandacht, zodat je zeer gericht aan je doelen kunt werken. Daarom werken wij in kleine groepen – maximaal 4 (Dalfsen) of 5 (Zwolle) per training per uur. – of geven wij privé training. Middels een intake adviseren wij op maat!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Dokter Stolteweg 60, 8025 AZ Zwolle

Reviews

rating

5.0

4 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Stephan

7 months ago

Prima trainingen, ik kan het iedereen aanraden.


User headshot

Miranda

a year ago

Goede en professionele begeleiding, sporten in kleine groep (max. 4 personen), fijne sfeer, mooie en schone locatie, prima parkeergelegenheid en goed bereikbaar.


User headshot

Sonja

a year ago

Professioneel en persoonlijk, duidelijke uitleg en aanpassing wanneer nodig. De nieuwe apparatuur voegt echt veel toe aan een training.


User headshot

Ilse

a year ago

Fijne ruimte, duidelijk en heldere uitleg. Prettige sfeer om te trainen en professionele coaching


Further helpful information

About the Team

Ons team bestaat uit twee gedreven en ervaren docentes. Wij hebben onze opleidingen gedaan in binnen- en buitenland en zijn continue bezig bij bij- en nascholing. Wij zijn beiden al zeer lang werkzaam in de sportbranche. Henriet van Dalen-Egbertzen. Eigenaar, docent. 20 jaar Pilates ervaring.Geeft groepstraining, prive trainingen en zwangerschapstraining. Werkt veel met klanten die klachten ervaren. Janiek Backers, docent. 10 jaar Pilates ervaring.Geeft groepstraining. Heeft zeer ruime ervaring in het trainen en dus begeleiden van klanten.

Frequently Asked Questions

Master Pilates is een kleinschalige studio met twee locaties: Dalfsen en Zwolle. Wij werken met twee docentes en maximaal 5 klanten per training. Wij werken erg persoonlijk, wij vinden het belangrijk dat jij in een optimale setting kunt werken aan jouw doelen. Wij zijn er voor jou!
Wanneer je geen ervaring hebt start je altijd met een Prive training of een basic groepstraining. Het is raadzaam eerst contact op te nemen via de mail wanneer je klachten ervaart. Dan kijken wij naar de beste oplossing om te starten. Wanneer je voor het eerst komt, kijk dan even goed van tevoren waar jij precies moet zijn. Op beide locaties kun je gratis en voor de deur parkeren.
Wij beschikken over al het benodigde materiaal.
Je dient je geboekte training altijd 24 uur voor aanvang te annuleren. Dan behoud jij het recht deze training opnieuw te gebruiken, anders vervalt dit recht.
Start zonder ervaring altijd met een prive- of basic training. Kom je er niet uit, mail ons dan naar info@masterpilates.nl. Je ontvangt altijd binnen 24 uur bericht. Parkeren Zwolle: Wij zijn gevestigd in gebouw Nobel op de begane grond bij IMC Visana. Parkeren is gratis, rijdt onder de slagboom door, je ontvangt van ons een uitrijkaart.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here