SPORTEN IN DE BUITENLUCHT! Bootcamp is hét fitnessprogramma voor iedereen die graag wil sporten in de buitenlucht! De combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat je jouw doelstelling(en) behaalt. Je traint met je eigen lichaamsgewicht en losse trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training. De bootcamps staan onder leiding van onze personal trainers die er alles aan doen om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen!

Voor alle trainingsniveaus Onze outdoor bootcamp lessen zijn geschikt voor alle trainingsniveaus, van beginner tot gevorderde sporter, jong en oud. Het trainen in groepsverband werkt motiverend en de personal trainers laten jou op niveau verantwoordelijk bewegen. Kom gerust een gratis proefles volgen!

Let op! Wij geven training op 3 verschillende locaties in Pijnacker, check dus goed waar de training is.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact The Way of Life to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.8
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Het was weer fantastisch. Lekker gesport en er was een goede sfeer.

a year ago

Fantastisch

Questions and Answers

Why should I visit The Way of Life?

Wij zijn een gezellige club met leuke trainers en fanatieke, maar vooral gezellige sporters. We trainen op verschillende niveaus waardoor er een leuke mix ontstaat in verschillende trainingen die nooit hetzelfde zijn! Kortom, een laagdrempelige club waar iedereen zich snel thuis voelt.

What should I know of the first visit?

Meenemen: een glimlach, goede schoenen, eventueel een matje of handdoek en een flesje water. Alle trainingmaterialen zijn aanwezig.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Tot 1 uur voor de training kun je je inschrijving annuleren.

What else should I know of?

Vraag een gratis proefles aan! Kom mee sporten en ervaar hoe leuk het is!

Heb je vragen bel of app ons op 06-48312603.