About us

Welkom bij LUZ WE ARE THE LIGHT & SUP LIMBURG ~ Go with the flow OVER LUZ: YOGA ✧ ADEMWERK ✧ WHM ✧ CEREMONIES Bij LUZ kom je weer helemaal in je element door ons aanbod: aarde (yoga), water (Wim Hof Methode), lucht (ademwerk), vuur (sjamanistische ceremonies) & spirit (specials & shop). LUZ verlicht jouw pad op weg naar meer ontspanning, gezondheid, healing, diepgang, kracht, flexibiliteit en helderheid. Ons team van ervaren docenten en trainers staat voor je klaar in onze mooie, ruime en lichte studio op het Weerstand terrein in de voormalige Philipsfabriek (gebouw B) in Roermond. Let's sparkle together✨ OVER SUP LIMBURG: Bij de turquoise SUPbus op de over van Beachclub Koers Zuid, kun je je melden als je een SUPactiviteit boekt! We zetten af van de kant op de Noorderplas in De Weerd en nemen je mee de Maasplassen op voor een onvergetelijke ervaring. Er is een wekelijks aanbod van SUP lessen, SUPYOGA, sunset SUPs, volle maan SUPs en nog veel meer leuks, te zien aan de turquoise kleur in ons rooster (april t/m september). Het is ook mogelijk om een board te huren of een privé les of groepsworkshop te boeken. Kijk voor alle informatie op suplimburg.nl CU on board!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Bredeweg 10 , 6042 GG Roermond

Reviews

rating

4.9

9 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Remco

5 months ago

Superfijne lessen en sfeer


User headshot

Renske

6 months ago

Heel fijn!


User headshot

Karen

7 months ago

fijn!


User headshot

LUZ

7 months ago

Top


Further helpful information

About the Team

Vanaf september 2023 kun je je bij LUZ aanmelden voor lessen via de docenten zelf. Kijk voor alle info op luzroermond.nl Mahalo, Wieneke van der Aa luzroermond@gmail.com

Frequently Asked Questions

Wij werken alleen met ervaren docenten, met veel levenservaring. Onze ruimte is licht, groot, industrieel, mooi ingericht. We zitten op een creatieve broedplek naast allerlei leuke bedrijven en een terrein dat nog verder ontwikkeld zal worden in de voormalige Philipsfabriek. Gratis parkeren. Flexibele deelname mogelijk.
Je kunt je auto gratis parkeren op de Bredeweg. Kom je met de fiets, dan kun je die op het terrein kwijt. Lopend vanaf de ingang op de Bredeweg, zie je rechts ons fabrieksgebouw liggen. Wij zijn gevestigd aan de achterkant van dit gebouw, gezien vanaf de straatkant. Weglopend van de Bredeweg houd je dit fabrieksgebouw aan je rechterhand. Je loopt er nog niet in. Aan het einde van dit gebouw sla je rechts de hoek om. Daar zie je onze deur en kun je naar binnen. De deur gaat op slot zodra de les begint.
Je mag je eigen materiaal meenemen, maar je kunt het ook lenen.
Tot 1,5 uur vantevoren kun je je boeking kosteloos annuleren. Als je een geldige reden hebt, waarom je het last minute niet haalde, stuur dan even een mail naar luzroermond@gmail.com dan kijken we even of je les nog terug kunnen boeken. Voor een workshop, ademsessie of andere special dien je je minimaal 24 uur vantevoren af te melden om je tegoed te behouden.
Wij zijn een cashloos bedrijf. Betalingen ter plekke doe je met je pinpas, een Tikkie betaling of Paypal. Onze lessen zijn standaard in het Nederlands. Op aanvraag (liefst vooraf via mail), deels in het Engels. Heb je nog vragen? Kijk dan op onze FAQ pagina: www.luzroermond.nl/contact/#faq

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here