Lifestyle Studio Dordrecht is ontstaan vanuit de huiskamer van Jolande eind 2012. Vandaag de dag bieden ze (bijna) 7 dagen per week een gevarieerd aanbod van Yoga lessen zowel in de avond als in de ochtend uren. Voor jong en oud, lenig of stijf, man of vrouw, ervaren of onervaren hebben lessen voor elk niveau en doelstelling. In de mooie binnenstad van Dordrecht vind je onze studio, aan het water nabij het 3 rivierenpunt. Een team van gediplomeerde Yoga docenten met hun eigen specialiteit, focus en dynamiek, staan voor jou klaar om je alles te leren! Boek een gratis proefles in de sfeervolle studio en ervaar het zelf!

show more

Contact

Ratings

4.6
45 ratings, 9 reviews
 • Room quality
  4.1
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.3
 • Price performance
  4.4
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Heel ontspannend, fijne locatie

2 years ago

Fijne studio en goede begeleiding.

2 years ago

Super fijne yoga studio

About the Team

Eigenaresse en oprichtster: Jolande van der Wal (1970) uit Dordrecht. Wonende in de binnenstad van Dordrecht. Haar achtergrond ligt in het bedrijfsleven ( Communicatie en Leisure/Sport/Toerisme) waar ze in 2000 afscheid van nam na een burn out. Na reizen en banen in de wellness sector in binnen- en buitenland vond zij de moed om haar eigen (kleine) Lifestyle Studio Dordrecht te starten vanuit haar huiskamer. Vele opleidingen en trainingen heeft zij gevolgd (en volgt ze nog steeds) om zich te specialiseren in het coachen van mensen naar een gezonde, ontspannen en bewuste levensstijl.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Lifestyle Studio Dordrecht?

Een gevarieerd aanbod van Body & Mind lessen zoals Hatha, Vinyasa, Prana Flow en Yin Yoga, Pilates, Core Training/Pilates, Yogalates, Meditatie. Diverse docenten met hun specialiteiten en kennis maken dat elke les een eigen karakter heeft.

What should I know of the first visit?

Als je voor het eerst een les komt volgen, boek je eerst online een gratis proefles in. Verder hoef je niets mee te nemen naar de studio ; er liggen yogamatten, blokken, dekens, straps, bolsters voor je klaar ; er staat Yogi Tea voor je klaar. Kom ca. 5-10 minuten voor de aanvang van de les.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen; alles ligt voor je klaar in de studio. Yogamatten, blokken, dekens, straps, bolsters. Er staat een kopje Yogi Tea voor je klaar.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt online je les annuleren tot 3 uur voor dat de les begint. Niet geannuleerde lessen worden van je lessaldo afgeboekt. Een geannuleerde les wordt weer aan je lessaldo toegevoegd.

What else should I know of?

Je kunt parkeren aan de straat (betaald) b.v. aan de Merwekade. De studio ligt aan een kleine zijstraat van de Voorstraat Noord. Er komt geen verkeer voorbij dus er is complete rust.