Lifestyle Coaching SAR biedt Personal Training en Small Group Training aan voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast heeft zij haar Private Gym geopend sinds 1 november 2021. Lifestyle Coaching SAR is opgericht door Sarjenka van Tol op 19 december 2019. Sindsdien houdt zij zich bezig met verschillende aspecten van de gezondheid van de mens: voeding, beweging, menselijke anatomie en mentale aspecten. Alomvattend helpt zij haar klanten bij het creëren van een gezonde leefstijl. Naast de mogelijkheid voor begeleiding (gesprekken, trainingen en metingen) , biedt zij nu ook het vrij trainen aan.

show more

Contact

Ratings

5
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Heel fijn trainen in deze gym. Ik ga met veel plezier heen!

2 months ago

Top

6 months ago

10+

About the Team

Hi!

Ik ben Sarjenka van Tol. Afgekort: SAR. Waarom? Omdat mijn naam zo lastig is en omdat SAR staat voor waar ik voor wil staan: Sport, Adapt, Rebuild. Dat zijn mijn kernwaarden voor “the right lifestyle”.

Sport zet ik in als middel om er achter te komen wat de doelen van iemand zijn. Tijdens het trainen kom ik er vaak achter dat mensen dingen tegenkomen in het dagelijks leven (of tijdens hun training) waar normaal niet bij stil gestaan wordt.

Adapt is het aanpassingsvermogen van de mens waar ik sterk in geloof. Wanneer men iets wil, kunnen we daar hard voor werken om dit te bereiken.

Rebuild is het herbouwen van onze leefstijl, op de manier zoals gewenst.

Ook de mensen die gewoon graag willen bewegen onder begeleiding kunnen bij mij terecht.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze vierjarige opleiding heb ik voor mijzelf de focus gelegd op het behalen van verschillende diploma’s en het opdoen van kennis over fitness en voeding. Deze onderwerpen, samen met de mentale fitheid van de mens vormen voor mij een gouden driehoek. Als deze drie in balans zijn, is de mens op zijn gezondst en gelukkigst.

Sinds 2017 ben ik actief in de fitness. Zo heb ik mijn FitVak A & B gehaald, gevolgd door mijn NSCA-CPT diploma. In april 2019 heb ik ook de cursus tot Oncologisch Fitness Trainer behaald.

Voor de toekomst wil ik mijn kennis uitbreiden. Naast diploma’s ben ik constant bezig met het lezen van boeken en onderzoeken over verschillende aspecten van de gezondheid. Het up-to-date houden van kennis en leren vanuit verschillende denkbeelden vind ik belangrijk en ontzettend leerzaam.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Lifestyle Coaching SAR?

Lifestyle Coaching SAR is ontstaat nadat ik voor verschillende bedrijven in de (preventieve) gezondheids- en sportbranche heb gewerkt. Door mijn ervaringen ben ik tot het inzicht gekomen dat veel gezondheidsklachten, op zowel fysiek als mentaal gebied, niet altijd juist worden aangepakt. Ik hoop met mijn praktijk daarom genoeg en vooral verschillende handvatten aan te kunnen bieden om zo iemand de juiste begeleiding te kunnen bieden tijdens hun reis naar de (voor hen) juiste leefstijl.

What should I know of the first visit?

Als je voor het eerst langskomt, is het belangrijk dat je altijd van te voren een afspraak maakt. Het kan anders zijn dat er niemand aanwezig is om je te woord te staan. Tijdens het maken van een afspraak zal ik eventuele extra informatie geven wanneer dit nodig is. Het makkelijkst is om in sportkleding of lekker zittende kleding langs te komen. En om binnenschoenen mee te nemen. Tenzij ik anders aangeef.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft geen eigen materialen mee te nemen (tenzij je dit zelf prettig vindt). Wel dien je je eigen sportkleding, een handdoek en binnenschoenen mee te nemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Vanwege het vrijhouden van een uur, dient men 24 uur van te voren te annuleren. Wanneer dit niet lukt vanwege een onverwachtse situatie, dient men zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Sarjenka. Afzeggen binnen 24 uur is mogelijk tegen een vergoeding van 100% van de geboekte les.