Lierdal Sport Center online planner

Bij Lierdal kun je het hele jaar tennissen. In de zomer speel je heerlijk buiten op onze gravelbanen en in de winter sta je altijd droog in onze tennnishal. Je kunt als lid een vaste baan reserveren, maar ook niet leden zijn van harte welkom om zo nu en dan een balletje te slaan. Een tennisbaan kun je ook gemakkelijk online boeken. Naast Tennis kun je bij ons alles doen om fit te worden en te blijven. Fitness Groepslessen Bootcamp. Wij hechten veel waarde aan personlijke begeleiding en aandacht voor onze leden. Kom snel eens kijken.

show more

Contact

Ratings

4.9
25 ratings, 5 reviews
 • Court quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 years ago

uitstekend

4 years ago

Super sportcentrum met vriendelijk personeel

4 years ago

hele fijne sfeer en lekkere drankjes na afloop!

Questions and Answers

Why should I visit Lierdal Sport Center online planner?

Persoonlijke aandacht vrij toegankelijke lounge en terras. Geen poortjes bij de ingang om in te checken. Wij kennen onze leden en zij ons. Start met een gratis proefles om de sfeer te ervaren. Daarna kun je een abonnement afsluiten met een max looptijd van 1 mnd.

What should I know of the first visit?

De ontspannen sfeer van leden en personeel maakt dat het sporten bij Lierdal Sportcenter een plek is waar je graag komt sporten. In een omgeving van natuur golfbaan en tennisvelden kun jij op een ontspannen manier sporten.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Wat je nodig hebt zijn een paar schone schoenen handdoek en een bidon en je kunt direct aan de slag. Heb je een racket of ballen nodig dan kun je deze bij ons huren.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Geef even telefonisch door dat je verhinderd bent op het telefoonnummer dat in de app vermeld staat. Wij kunnen dan een nieuwe afspraak voor jou inboeken.

What else should I know of?

Kom vandaag nog uit je comfort zone! En haal meer uit je leven. Bij ons sporten iedere dag weer vele leden met plezier in de leeftijd van 15 tot 88 jaar met elkaar en daar zijn wij trots op. Kom je uit Groesbeek Malden Molenhoek of Mook bij ons ben je aan het juiste adres.