About us

This venue is one of the most popular venues and offers plenty of sports. Check out the range of offers in the navigation tabs (e.g. sports fields, classes, trainings, workshops, camps, etc.). Find more information such as ratings, location, pricing, teachers and trainers, and FAQ below.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Gessel 4 , 3454 MZ Utrecht

Reviews

rating

4.9

37 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Ellen

14 days ago

top PT, fijne sfeer, veilige omgeving en heel leerzaam


User headshot

Siham

a month ago

Serieuze lessen waar ook met plezier gesport wordt!


User headshot

Mounia

2 months ago

Betrokken trainer, goede lessen, fijne combi tussen kickboksen en krachttraining en je gaat weg met een voldaan gevoel dat je alles gegeven hebt!


User headshot

Maggy

2 months ago

Hele goede 50 min ! Die word ook echt goed gevuld


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Schaf via Eversports een tegoed aan, plan jezelf in bij een van de lessen zodat wij weten dat je komt. Iedere les is geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Neem een handschoen, sportkleding en wat te drinken mee. De eerste lessen hebben wij handschoenen en scheenbeschermers te leen. Het handigste is als je omgekleed aankomt we hebben geen kleedkamers, wel een toilet die groot genoeg is om even om te kleden.
De boks handschoenen en scheenbeschermers kun je de eerste keren lenen. Na een paar lessen is het aan te raden om eigen spullen aan te schaffen.
Meld je af via Eversports dan weten wij hoeveel personen er komen. Als je een moment hebt dat beter uit komt plan je je opnieuw in
Jeugd Alleen de eerste les is het toegestaan om te kijken als ouder of verzorger. Hierna zullen er ‘kijk lessen’ zijn dit zal tijdig aangegeven worden. De leden kunnen de eerste keren spullen lenen, maar na een paar lessen moeten eigen spullen, handschoenen en scheenbeschermers moeten worden aangeschaft zodat de leen spullen beschikbaar blijven voor de nieuwe leden. Kan ik als beginner deelnemen met alle lessen? Ja er wordt rekening gehouden met het verschil in niveau, we kunnen tijdens elke les de oefeningen zo aanpassen dat het leuk is voor beginners en gevorderden. Kan ik aan de balie betalen? Nee je kunt alles aanschaffen via de app Eversports, ook proeflessen en drankjes. Hoe werkt het met personal training? Personal training gaat niet via de app Eversports, voor meer informatie over personal training kun je contact opnemen via de mail of whatsapp. Maken jullie ook voedingsschema’s? Wij hebben zijn geen standaard voedingsschema’s. Wel kunnen we een afspraak maken voor een voedingsschema op maat. Hiervoor heb ik al je gegevens nodig en hierna help ik met het opstellen van een persoonlijk voedingsschema.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here