About us

Bij La Taurina worden kickbokslessen aan meiden en vrouwen gegeven. De focus ligt op techniek. Door het uitvoeren van de juiste techniek haal je veel meer uit je workout en behaal je sneller resultaat. Door deze focus zijn de groepen kleinschalig, geen volle zalen, maar small groups, groepen van max 12 leden. In de gym, gelegen op een klein bedrijventerrein in Almere-Literatuurwijk , heerst een open sfeer. De focus ligt niet op bokszaktraining, maar op elkaar trainen en op de pads. En als je echt skills hebt aangeleerd, mag je zelfs in de ring. Meld je snel aan voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk kickboksen is.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

De Binderij 51, 1321 EG Almere

Reviews

rating

5.0

35 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Alperen

11 days ago

Betere sportschool ken ik niet! Zo’n hechte band is ook ongekend!


User headshot

Victoria

2 months ago

Great!


User headshot

Valerie

2 months ago

hele leuke kickboks school , ik heb het erg naar me zin .


User headshot

Femke

2 months ago

Femke de J


Further helpful information

About the Team

La Taurina is opgericht door Irina en haar dochter Isaura. Beiden zijn nog steeds actief in het kickboksen en vanuit hun ervaring leren zij jou de technieken. Zij hebben ervaren wat kickboksen met je doet, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. En dit gebruiken ze nu om andere meiden en vrouwen sterker te maken. Dus je kan verwachten dat ze samen met jou gaan knallen en jouw doelen gaan behalen. Show the world you are a La taurina girl!

Frequently Asked Questions

Kickboksen door vrouwen en voor vrouwen. Er zijn geen volle zalen, maar kleine groepen, daardoor is er meer oog voor jou als persoon en kan er veel beter op jouw techniek worden gelet, want door de juiste techniek behaal je veel sneller resultaat.
Neem je handdoek mee en een flesje water, want je gaat zweten. Er is beperkte mogelijkheid tot omkleden.
Bokshanschoenen zijn voor de eerste lessen te leen, kom je vaker, dan kun je beter jouw eigen handschoenen aanschaffen. Ook deze zijn te koop en wij helpen je graag met de juiste maat. Ook voor kickbokskleding kun je hier terecht.
In het systeem kun je jezelf tot 1 uur voor aanvang van de les af melden. Let er wel op dat voor een personal training er een termijn van 24 uur wordt gerekend
Kom op tijd, dan heb je genoeg tijd om je klaar te maken, om te kleden of eventueel je bandages om te doen. Zo kan er ook even kennis gemaakt worden en gekeken worden hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here