Bij La Taurina worden kickbokslessen aan meiden en vrouwen gegeven. De focus ligt op techniek. Door het uitvoeren van de juiste techniek haal je veel meer uit je workout en behaal je sneller resultaat. Door deze focus zijn de groepen kleinschalig, geen volle zalen, maar small groups, groepen van max 12 leden. In de gym, gelegen op een klein bedrijventerrein in Almere-Literatuurwijk , heerst een open sfeer. De focus ligt niet op bokszaktraining, maar op elkaar trainen en op de pads. En als je echt skills hebt aangeleerd, mag je zelfs in de ring. Meld je snel aan voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk kickboksen is.

show more

Contact

Ratings

4.9
120 ratings, 24 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Leuk. Mooi

2 months ago

Erg goeie sfeer en in 1 les erg veel geleerd kan niet wachten om de volgende lessen te krijgen

3 months ago

Goede sportschool

About the Team

La Taurina is opgericht door Irina en haar dochter Isaura. Beiden zijn nog steeds actief in het kickboksen en vanuit hun ervaring leren zij jou de technieken. Zij hebben ervaren wat kickboksen met je doet, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. En dit gebruiken ze nu om andere meiden en vrouwen sterker te maken. Dus je kan verwachten dat ze samen met jou gaan knallen en jouw doelen gaan behalen. Show the world you are a La taurina girl!

show more

Questions and Answers

Why should I visit La Taurina?

Kickboksen door vrouwen en voor vrouwen. Er zijn geen volle zalen, maar kleine groepen, daardoor is er meer oog voor jou als persoon en kan er veel beter op jouw techniek worden gelet, want door de juiste techniek behaal je veel sneller resultaat.

What should I know of the first visit?

Neem je handdoek mee en een flesje water, want je gaat zweten. Er is beperkte mogelijkheid tot omkleden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bokshanschoenen zijn voor de eerste lessen te leen, kom je vaker, dan kun je beter jouw eigen handschoenen aanschaffen. Ook deze zijn te koop en wij helpen je graag met de juiste maat. Ook voor kickbokskleding kun je hier terecht.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

In het systeem kun je jezelf tot 1 uur voor aanvang van de les af melden. Let er wel op dat voor een personal training er een termijn van 24 uur wordt gerekend

What else should I know of?

Kom op tijd, dan heb je genoeg tijd om je klaar te maken, om te kleden of eventueel je bandages om te doen. Zo kan er ook even kennis gemaakt worden en gekeken worden hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn.