Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Bij Krav Maga Zeeland geven ze les in Terneuzen, Vlissingen, Goes, Nieuwdorp en Colijnsplaat. De locaties zijn gymzalen met ook ruimte buiten. Dus bij mooi weer trainen we buiten. Voor meer informatie kunt u naar www.kravmagazeeland.com of bellen 0641453848.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Weyevlietplein 7-13 , 4385 CH Vlissingen

Reviews

rating

5.0

18 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Pieter

21 days ago

zelf ben ik ook net begonnen, maar het is super leuk. je krijgt goeie uitleg en als het niet lukt helpt de trainer je apart om samen de oefening te doen. trainer leert je wat je op straat kan tegen komen en daardoor krijg je een bewustwording van hoe je kan handelen. je leert ook je zelf kennen tijdens Krav Maga.


User headshot

ronald

4 months ago

vrolijke gemotiveerde trainer


User headshot

Jair

7 months ago

??


User headshot

D

a year ago

Fijne ploeg, leraar met passie


Further helpful information

About the Team

De hoofdinstructeur tevens schoolowner is Max Heemskerk. Bevoegd KMG-instructeur, en verbonden met de bond KMG.nl met het hoofdkantoor Krav Maga Global te Israël, onder leiding van Eyal Yanilov en zijn team.

Frequently Asked Questions

Het aanbod van Krav Maga Zeeland bestaat uit een zelfverdedigingssysteem van Krav Maga Global. Dit systeem wordt over 60 landen in de wereld gegeven en door het hoofdkantoor (Israël) en haar instructeurs geïnstrueerd.
Dat je met goede zin en in trainingskleding, met drinken en een handdoek verschijnt. Indien mogelijk beschermend materiaal meenemen. Ook graag een 15 minuten van te voren verschijnen om even kennis te maken.
Graag eigen materiaal meenemen indien mogelijk. Zoniet graag aangeven in de les, zodat ze er rekening mee kunnen houden. Wanneer je lid wordt, verwachten ze dat je het benodigde materiaal zelf aanschaft via de webshops.
Wanneer je verhindert bent te komen, graag zo spoedig mogelijk aan ze doorgeven, zodat ze eventueel een andere afspraak kunnen maken. Het afmelden kan via de app, mail of mobiel.
De school staat voor een systeem dat door Krav Maga Global is geschreven. Voor meer informatie verwijzen ze ieder naar het hoofdkantoor en maxkravmaga.com voor merchandising omtrent dat systeem.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here