Bij Krav Maga Zeeland geven ze les in Terneuzen, Vlissingen, Goes en Nieuwdorp. De locaties zijn gymzalen met ook ruimte buiten. Dus bij mooi weer trainen we buiten. Voor meer informatie kunt u naar www.kravmagazeeland.com

show more

Contact

Ratings

5
60 ratings, 12 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

De training werd verzorgd met mega veel enthousiasme!

4 months ago

Top training!

5 months ago

super leuk en leerzaam

About the Team

De hoofdinstructeur tevens schoolowner is Max Heemskerk. Bevoegd KMG-instructeur, en verbonden met de bond KMG.nl met het hoofdkantoor Krav Maga Global te Israël, onder leiding van Eyal Yanilov en team.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Krav maga Zeeland?

Het aanbod van Krav Maga Zeeland bestaat uit een zelfverdedigingssysteem van Krav Maga Global. Dit systeem wordt over 60 landen in de wereld gegeven en door het hoofdkantoor (Israël) en haar instructeurs geïnstrueerd.

What should I know of the first visit?

Dat je met goede zin en in trainingskleding, met drinken en een handdoek verschijnt. Indien mogelijk beschermend materiaal meenemen. Ook graag een 15 minuten van te voren verschijnen om even kennis te maken.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Graag eigen materiaal meenemen indien mogelijk. Zoniet graag aangeven in de les, zodat ze er rekening mee kunnen houden. Wanneer je lid wordt, verwachten ze dat je het benodigde materiaal zelf aanschaft via de webshops.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je verhindert bent te komen, graag zo spoedig mogelijk aan ze doorgeven, zodat ze eventueel een andere afspraak kunnen maken. Het afmelden kan via de app, mail of mobiel.

What else should I know of?

De school staat voor een systeem dat door Krav Maga Global is geschreven. Voor meer informatie verwijzen ze ieder naar het hoofdkantoor en maxkravmaga.com voor merchandising omtrent dat systeem.