Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

Prices from

€48.82Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Bij Krav Maga Zeeland geven ze les in Terneuzen, Vlissingen, Goes, Nieuwdorp en Colijnsplaat. De locaties zijn gymzalen met ook ruimte buiten. Dus bij mooi weer trainen we buiten. Voor meer informatie kunt u naar www.kravmagazeeland.com

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Weyevlietplein 7-13 , 4385 CH Vlissingen

Reviews

rating

5.0

15 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

D

4 months ago

Fijne ploeg, leraar met passie


Naïma

5 months ago

Fantastisch sport!


kevin

6 months ago

Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen , veiligheid of een leuke sociale tijd besteding ? Kom dan trainen bij krav maga Zeeland. Enorm leuke en enthousiaste studente , geen haantjes gedrag. naast de les-stof krijgt men ook les in normen en waarde , discipline en wordt er echt naar je geluisterd. God blessed our group and all hwo enters the group.


William

a year ago

De training werd verzorgd met mega veel enthousiasme!


Further helpful information

About the Team

De hoofdinstructeur tevens schoolowner is Max Heemskerk. Bevoegd KMG-instructeur, en verbonden met de bond KMG.nl met het hoofdkantoor Krav Maga Global te Israël, onder leiding van Eyal Yanilov en team.

Frequently Asked Questions

Het aanbod van Krav Maga Zeeland bestaat uit een zelfverdedigingssysteem van Krav Maga Global. Dit systeem wordt over 60 landen in de wereld gegeven en door het hoofdkantoor (Israël) en haar instructeurs geïnstrueerd.
Dat je met goede zin en in trainingskleding, met drinken en een handdoek verschijnt. Indien mogelijk beschermend materiaal meenemen. Ook graag een 15 minuten van te voren verschijnen om even kennis te maken.
Graag eigen materiaal meenemen indien mogelijk. Zoniet graag aangeven in de les, zodat ze er rekening mee kunnen houden. Wanneer je lid wordt, verwachten ze dat je het benodigde materiaal zelf aanschaft via de webshops.
Wanneer je verhindert bent te komen, graag zo spoedig mogelijk aan ze doorgeven, zodat ze eventueel een andere afspraak kunnen maken. Het afmelden kan via de app, mail of mobiel.
De school staat voor een systeem dat door Krav Maga Global is geschreven. Voor meer informatie verwijzen ze ieder naar het hoofdkantoor en maxkravmaga.com voor merchandising omtrent dat systeem.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here