Sportklimmen is één van de meest veelzijdige sporten, waarbij je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. Tactiek, inzicht en motorische uitdaging staan centraal, waarbij een uitstekende balans tussen kracht en uithoudingsvermogen wordt ontwikkeld.

De Klimhal Amsterdam is de grootste klimhal in de Benelux en is mede daardoor de uitgelezen plek om met onze sport kennis te maken. Wij hebben voor elke niveau en elke klimmer voldoende uitdagingen om jaren plezier en uitdagingen te hebben in het sportklimmen.

Om kennis te maken met de klimsport hebben wij verschillende mogelijkheden.

Met 3 of meer personen (16+) kunt u bij ons een kennismakingsles boeken. Hierin word je een uur begeleidt en wordt de basis van het sportklimmen bijgebracht. Zodat jullie de rest van de dag veilig en zelfstandig onze klimhal en de sport kunnen ontdekken.

Ben je alleen of met zijn tweeën dan is het mogelijk om met een ervaren instructeur aan de slag te gaan. Deze zal ervoor zorgen dat jullie veilig aan de slag kunnen en waar mogelijk wat tips en tricks geven.

Wil je alleen aan de slag dan is het mogelijk om bij ons te boulderen. Met het boulderen klim je tot max 4,5 meter hoogte, zonder touw, boven een valmat. Hierbij is het de bedoeling dat jij het probleem (de boulder) oplost.

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Court quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review