Justflow yoga is een kleinschalige yogaschool in het centrum van Rotterdam.

-Down-to-earth -Veel individuele aandacht -relaxte sfeer -kleine groepen

Er worden diverse soorten yoga- en pilateslessen gegeven, oa: -vinyasa flowyoga -yoga/pilates -core flow yoga -yinyoga -restorative yoga

Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

show more

Contact

Ratings

5
160 ratings, 32 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 days ago

super fijn!

3 months ago

ML7

4 months ago

Heerlijk!

About the Team

Justflow yoga is in 2015 opgericht door Angela van Grieken, gediplomeerd yogadocent. Na jarenlange ervaring als medisch fitness- en sportdocent , is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de positieve effect van yoga.

Ze heeft diverse yoga- en pilates-opleidingen gedaan (Ashtanga, yin, pilates, mindfulness). Met de juiste anatomische en fysiologische kennis opgedaan op o.a. deze opleidingen zijn de lessen bij Justflow yoga een veilige, volwaardige bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen.

Het lijkt hen leuk je een keer op de mat te mogen begroeten.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Justflow yoga?

Justflow yoga richt zich op kleine groepen waardoor er veel individuele aandacht is! Er wordt down-to-earth lesgegeven en er heerst een relaxte sfeer.

What should I know of the first visit?

Justflow yoga is gevestigd in een prachtig pand uit 1900 op de 's Gravendijkwal, naast het Finse huis. Alle benodigde materialen, matten ed., zijn aanwezig. Kom zo'n 5-10 minuten voor aanvang van de les, liever niet veel eerder want dan wordt de les ervoor verstoord.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je kunt bij Justflow yoga gebruik maken van alle materialen; matten, bolsters, dekens, kussen en zelfs oogkussentjes zijn aanwezig. Uiteraard mag je wel je eigen mat meenemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je les kosteloos annuleren tot 8 uur voor aanvang van de les. Daarna wordt de les middels een strip in rekening gebracht. Wil je toch laten weten dat je er niet bij zal zijn dan kun je mailen naar: angela@justflowyoga.nl

What else should I know of?

Mocht je nog twijfels hebben of de lessen wel zijn wat je zoekt dan kun je gerust bellen of mailen. Je bent van harte welkom bij Justflow yoga! En ze kijken er naar uit om je op de mat te begroeten.