About us

Justflow yoga is een kleinschalige yogaschool in het centrum van Rotterdam.

-Down-to-earth -Veel individuele aandacht -relaxte sfeer -kleine groepen

Er worden diverse soorten yoga- en pilateslessen gegeven, oa: -vinyasa flowyoga -yoga/pilates -core flow yoga -yinyoga -restorative yoga

Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

's-Gravendijkwal 66, 3014 EG Rotterdam

Reviews

rating

5.0

38 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Sanne

6 months ago

I love Justflow Yoga!


User headshot

Lize

11 months ago

L Homan


User headshot

Zoë

a year ago

Zo fijn!


User headshot

Katja

a year ago

Angela is een hele prettige en goede yoga docent, geeft veel ruimte voor alternatieve oefeningen en veel persoonlijke aandacht. Ik ben mn fan vd lessen in het park. Dat is iedere een feestje!


Further helpful information

About the Team

Justflow yoga is in 2015 opgericht door Angela van Grieken, gediplomeerd yogadocent. Na jarenlange ervaring als medisch fitness- en sportdocent , is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de positieve effect van yoga.

Ze heeft diverse yoga- en pilates-opleidingen gedaan (Ashtanga, yin, pilates, mindfulness). Met de juiste anatomische en fysiologische kennis opgedaan op o.a. deze opleidingen zijn de lessen bij Justflow yoga een veilige, volwaardige bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen.

Het lijkt hen leuk je een keer op de mat te mogen begroeten.

Frequently Asked Questions

Justflow yoga richt zich op kleine groepen waardoor er veel individuele aandacht is! Er wordt down-to-earth lesgegeven en er heerst een relaxte sfeer.
Justflow yoga is gevestigd in een prachtig pand uit 1900 op de 's Gravendijkwal, naast het Finse huis. Alle benodigde materialen, matten ed., zijn aanwezig. Kom zo'n 5-10 minuten voor aanvang van de les, liever niet veel eerder want dan wordt de les ervoor verstoord.
Je kunt bij Justflow yoga gebruik maken van alle materialen; matten, bolsters, dekens, kussen en zelfs oogkussentjes zijn aanwezig. Uiteraard mag je wel je eigen mat meenemen.
Je kunt je les kosteloos annuleren tot 8 uur voor aanvang van de les. Daarna wordt de les middels een strip in rekening gebracht. Wil je toch laten weten dat je er niet bij zal zijn dan kun je mailen naar: angela@justflowyoga.nl
Mocht je nog twijfels hebben of de lessen wel zijn wat je zoekt dan kun je gerust bellen of mailen. Je bent van harte welkom bij Justflow yoga! En ze kijken er naar uit om je op de mat te begroeten.

Available sports types and activities

 • Pilates

 • Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here