Welkom bij JoyStreet Sports in het centrum van Achterveld. Zij zorgen dat iedereen met heel veel plezier komt sporten, in een warme, gezellige, laagdrempelige omgeving. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Ze bieden groepslessen als Pilates, Yoga, Zumba, Vbarre, SeniorFit, Kickboksen, Bootcamp, H.I.I.T., Bodyshape, WOW training en pump. Daarnaast bieden ze personal training en functional fitness. Graag helpen zij jou om je persoonlijke doelen te bereiken.

show more

Contact

Ratings

4.7
60 ratings, 12 reviews
 • Room quality
  4.4
 • Friendliness & service
  4.7
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
10 days ago

Jolanda n

a year ago

super leuke sportschool!

a year ago

Top

About the Team

De eigenaar van JoyStreet Sports is Gabriëlle Velo. Na jaren in de sportwereld te hebben gewerkt als leidinggevende en docent, was het tijd voor haar om haar eigen weg in te slaan en haar droom te realiseren. Een kleine sportstudio waar persoonlijke aandacht, professionaliteit en plezier in het bewegen de boventoon voeren. Hierbij heeft ze de hulp van professionele en sociale docenten; Marieke Faber (Yoga), Michael Rijnbergen (kickboksen), Mark van der Vorst (Bootcamp), Lisanne van Dijk (Bootcamp, hardlopen, WOW trainingen), Shannon Kroeze (HIIT en WOW trainingen) en Mellanie van den Hengel (Zumba, HIIT, WOW trainingen). Joske van Koelen is marketing/communicatiemanager en valt ook geregeld in als docent bootcamp en H.I.I.T. We are 'Stronger Together'!

show more

Questions and Answers

Why should I visit JoyStreet Sports?

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en plezier in het sporten zorgen ervoor dat jij niet kan wachten tot de volgende les gaat starten! Het team staat voor jou klaar.

What should I know of the first visit?

Om de buurtbewoners zo min mogelijk te belasten wordt jou vriendelijk verzocht met de fiets of lopend te komen. Lukt dit niet, graag de auto parkeren bij 'Huize St. Joseph'. Sportkleding en handdoek zijn vereist en buitenschoenen zijn niet toegestaan.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Graag sportkleding, handdoek en binnenschoenen mee. Dranken en kleine versnaperingen zijn bij JoyStreet Sports verkrijgbaar tegen betaling. Ze beschikken over alle nodige sportattributen, maar als je het prettig vindt je eigen spullen (matje, bokshandschoenen enz) mee te nemen is dit geen probleem.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je hebt geboekt maar helaas bent verhinderd, kun je je tijdig af te melden via de app (uiterlijk een uur van te voren). Dit zodat jouw plekje aan een ander kan worden gegeven.

What else should I know of?

JoyStreet Sports behoudt zich het recht, bij minder dan 3 deelnemers aan de groepslessen, de les te laten vervallen. Hiervan zullen zij jou uiteraard tijdig op de hoogte stellen. Heb jij leuke ideeën, mis jij nog iets? Zij staan open voor jouw feedback.