About us

Welkom bij JoyStreet Sports in het centrum van Achterveld. Zij zorgen dat iedereen met heel veel plezier komt sporten, in een warme, gezellige, laagdrempelige omgeving. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Ze bieden groepslessen als Pilates, Yoga, Zumba, Vbarre, SeniorFit, Kickboksen, Bootcamp, H.I.I.T., Bodyshape, WOW training en pump. Daarnaast bieden ze personal training en functional fitness. Graag helpen zij jou om je persoonlijke doelen te bereiken.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Hessenweg 333 , 3791 PK Achterveld

Reviews

rating

4.7

14 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.5

Friendliness & Service

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

User headshot

Marloes

2 months ago

Marloes


User headshot

Liliia

10 months ago

Alles is gewoon geweldig


User headshot

jolanda

a year ago

Jolanda n


User headshot

Peter

a year ago

super leuke sportschool!


Further helpful information

About the Team

De eigenaar van JoyStreet Sports is Gabriëlle Velo. Na jaren in de sportwereld te hebben gewerkt als leidinggevende en docent, was het tijd voor haar om haar eigen weg in te slaan en haar droom te realiseren. Een kleine sportstudio waar persoonlijke aandacht, professionaliteit en plezier in het bewegen de boventoon voeren. Hierbij heeft ze de hulp van professionele en sociale docenten; Marieke Faber (Yoga), Michael Rijnbergen (kickboksen), Mark van der Vorst (Bootcamp), Lisanne van Dijk (Bootcamp, hardlopen, WOW trainingen), Shannon Kroeze (HIIT en WOW trainingen) en Mellanie van den Hengel (Zumba, HIIT, WOW trainingen). Joske van Koelen is marketing/communicatiemanager en valt ook geregeld in als docent bootcamp en H.I.I.T. We are 'Stronger Together'!

Frequently Asked Questions

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en plezier in het sporten zorgen ervoor dat jij niet kan wachten tot de volgende les gaat starten! Het team staat voor jou klaar.
Om de buurtbewoners zo min mogelijk te belasten wordt jou vriendelijk verzocht met de fiets of lopend te komen. Lukt dit niet, graag de auto parkeren bij 'Huize St. Joseph'. Sportkleding en handdoek zijn vereist en buitenschoenen zijn niet toegestaan.
Graag sportkleding, handdoek en binnenschoenen mee. Dranken en kleine versnaperingen zijn bij JoyStreet Sports verkrijgbaar tegen betaling. Ze beschikken over alle nodige sportattributen, maar als je het prettig vindt je eigen spullen (matje, bokshandschoenen enz) mee te nemen is dit geen probleem.
Wanneer je hebt geboekt maar helaas bent verhinderd, kun je je tijdig af te melden via de app (uiterlijk een uur van te voren). Dit zodat jouw plekje aan een ander kan worden gegeven.
JoyStreet Sports behoudt zich het recht, bij minder dan 3 deelnemers aan de groepslessen, de les te laten vervallen. Hiervan zullen zij jou uiteraard tijdig op de hoogte stellen. Heb jij leuke ideeën, mis jij nog iets? Zij staan open voor jouw feedback.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here