JACO Bootcamp verzorgt bootcamplessen in Arnhem. Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende een periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, waardoor de efficiëntie van de training verhoogt. Weer of geen weer, de trainingen zijn altijd in de buitenlucht.

show more

Contact

Ratings

5
130 ratings, 26 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Heel erg leuk

8 months ago

Het zijn altijd super trainingen! Het is Jaco’s gave om steeds weer een afwisselend, leuk maar ook intensief programma op te zetten. Ik heb altijd zin om te gaan en ik kom voldaan terug! Daarbij maakt het je sterker, energieker, fitter. Doe maar een keer mee!

a year ago

Excellent training!

About the Team

JACO bootcamp is opgericht door Jaco van der Sleen. Hij verzorgt de trainingen in Park Immerloo en Park Sonsbeek. Jaco is een ervaren, rustige trainer die absoluut niet gaat drillen, maar op een leuke manier motiveert. Plezier staat voorop, want zonder plezier houd je geen enkele sport vol. De trainingen zijn in een groep, maar je traint wel voor jezelf. Het gaat niet om winnen of verliezen, maar om lol maken en soms hard zweten. Wil je toch winnen? Dan is er altijd wel iemand die het tegen je op wil nemen. Techniek en houding is erg belangrijk. Als je begint met trainen, dan gaat daar eerst de focus op. Eerst de oefeningen goed uitvoeren, daarna kracht en uithoudingsvermogen gaan uitbouwen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit JACO Bootcamp?

Bij JACO bootcamp staat persoonlijke aandacht voorop. De trainingen zijn nooit hetzelfde en het niveau van de deelnemers is ook heel divers. Bij een lichte blessure worden er alternatieve oefeningen voor je bedacht, zodat je altijd wel iets kunt trainen.

What should I know of the first visit?

Fysieke klachten van te voren melden bij de trainer. Neem niet al te veel waardevolle spullen mee. De waardevolle spullen (bijvoorbeeld sleutels) die je mee neemt, kun je afgeven bij de trainer. Trek makkelijk zittende sportkleding aan, sportschoenen met een goede demping en neem een flesje water mee.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. De materialen die gebruikt worden, neemt Jaco mee. In de wintermaanden wanneer het kouder en natter wordt, neemt Jaco matjes mee.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Heb jij je ingeschreven voor een les en kan je niet komen? Geen probleem, meld je gewoon af. Jouw deelname wordt alleen afgeschreven als je ook echt geweest bent.

What else should I know of?

Bootcamp is een training in groepsverband maar je traint voor jezelf. Laat je motiveren door de groep, zodat je net iets verder gaat dan wanneer je alleen traint.