Iyengar Yoga Centrum Amsterdam

Wat is Iyengar Yoga? Iyengar yoga heeft zijn naam te danken aan de oprichter, BKS Iyengar. Geroemd als een van werelds beste beoefenaar van yoga en door US time Magazine uitgeroepen tot 1 van de meest invloedrijke mensen uit de 21e eeuw.

BKS Iyengar is inmiddels overleden op 95 jarige leeftijd na zijn leven toegewijd te hebben aan yoga. Niet alleen het beoefenen maar ook het studeren en lesgeven heeft hem naar de absolute top gebracht. Hij laat duizenden gecertificeerde docenten en scholen achter, waar miljoenen mensen wereldwijd dagelijks nog van profiteren door aan zijn vorm van yoga te doen. Enkele van zijn best verkopende boeken zijn; Light on Yoga, Light on Pranayama, Light on Life.

Deze yoga studio is zeer vereerd zijn werkwijze te mogen voortdragen. Buiten de algemene yoga lessen biedt Iyengar Yoga Centrum Amsterdam oof prive lessen, lesen voor 50+ en thematische workshops.

Een aanvraag doen

Hier kan je Iyengar Yoga Centrum Amsterdam eenvoudig contacteren, je vragen stellen of een boekingsaanvraag sturen. Wil je graag teruggebeld worden, vul dan ook je telefoonnummer in.

Reviews

0
0 Reviews, 0 Recenties
  • Ruimte kwaliteit
  • Vriendelijkheid & service
  • Hygiëne
  • Prijs/kwaliteit
  • Sfeer

Geef je mening!

Recensie schrijven