In onze volledig ingerichte boutique Pilates studio in Heemstede/Aerdenhout (nabij station) geven we zowel les op de traditionele pilates apparatuur als wel op de mat, waarbij we veelal gebruik maken van zgn. props; kleine ballen, zachte bal, foamroller, pilates arc, pilates circle, elastieken band etc.

We werken in kleine groepjes waardoor er ruime aandacht is voor persoonlijke benadering en behandeling. Na afloop van iedere les wordt afgesloten met een kop thee en is er gelegenheid voor vragen of napraten.

Pilates is een bewegingsvorm die ontwikkeld is vanuit de rehabilitatie technieken van Joseph Pilates. Bij elke oefening worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken en worden spieren versterkt op een verlengende manier waarbij rompstabiliteit centraal staat. De fysieke inspanningen worden gedaan met een diep naar binnen gericht bewustzijn.

show more

Contact

Ratings

4.8
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.4
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
19 days ago

Great

5 months ago

Great online session

9 months ago

fijne sportclub!

About the Team

Trudy is in 2000 in haar toenmalige woonplaats Hong Kong in aanraking gekomen met Pilates en werd direct gegrepen door de effectiviteit van deze bewegingsvorm. Na vele pilates (en ook yoga) opleidingen in binnen- en buitenland heeft zij in 2006 haar studio aan de Zandvoortselaan 158 geopend. Al vele jaren is Huis van Pilates een begrip in de regio.

Tamara is a highly qualified, originally from London, teacher. Apart from our regular classes she also teaches our special Pilates Rehab / Max classes; every client works on his/her own goals under the supervision of Tamara.

Xennia is gecertificeerd pilates en yoga docente. Haar levenslustige inspirerende lessen zijn een mooi mix van pilates en yoga.

Maaike is van oorsprong zangeres en danseres en heeft als zodanig getourd door Engeland. Zij heeft zich omgeschoold tot Pilates docente en geeft naast haar kantoorbaan heel graag pilates les.

Henriette is naast stemcoach ook pilates en yoga docente. Voor Har is het een groot feest om mensen enthousiast te maken voor pilates en/of yoga.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Huis van Pilates?

Naast onze expertise worden persoonlijke benadering en aandacht zeer gewaardeerd.

What should I know of the first visit?

Pilates kan worden uitgevoerd op blote voeten maar we moedigen het dragen van anti-slip sokken aan. Voor de matlessen breng je ook een (anti-slip) handdoek mee.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Er zijn vanzelfsprekend matten aanwezig in de studio maar je eigen mat meebrengen is prima.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je les tot 12 uur van tevoren kosteloos annuleren. Later dan 12 uur voor aanvang van de les wordt deze in rekening gebracht.

What else should I know of?

De meeste mensen weten ons te vinden op de fiets maar mocht je met de auto komen, dan is er een (beperkt) aantal parkeervergunningen in de studio aanwezig.