Hot Yoga Studio Gooi is de grootste professionele hot yoga studio in het Gooi! De lessen worden gegeven door gecertificeerde hot yoga teachers. De studio wordt verwarmd met speciale duurzame infrarood verwarming, die erg gezond is en helemaal past in deze tijd van milieu bewuste wellness. Hot Yoga bestaat uit een serie klassieke yogahoudingen die in een verwarmde ruimte wordt beoefend. Het is leuk en intensief, een total body work-out geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, of je nu lenig bent of niet. De houdingen combineren kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Je inzet wordt beloond met een sterker, slanker en leniger lichaam. Op geestelijk vlak versterk je je zelfvertrouwen, geduld en zelfbeheersing en verbetert je concentratievermogen. De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier opgerekt worden en stimuleert de genezing van bestaande blessures. Ook bevordert de warmte het reinigingsproces. Kom langs om het fantastische gevoel van een échte hot yoga les mee te maken! Je bent van harte welkom. Hopelijk tot snel!

show more

Contact

Ratings

4.8
285 ratings, 57 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
6 days ago

H D

16 days ago

zo fijn!

a month ago

Heel fijn!

About the Team

Sharon Vreugdenhil, oprichtster van Hot Yoga Studio Gooi is op 12 november 2012 begonnen met het geven van Hot Yoga. Na jaren te hebben gewerkt in commerciële functies was het tijd om het roer om te gooien: hot yoga teacher worden en de bijzondere positieve effecten van hot yoga met zoveel mogelijk mensen delen! Eind oktober 2012 rondde Sharon haar opleiding tot gecertificeerd hot yoga docent af bij Absolute Yoga in Koh Samui, Thailand (RYS 200 hour). In april 2013 deed ze mee met de Dutch Yoga Asana Competition of the Bishnu Ghosh Cup. Naast verschillende workshops bij o.a. Dev Kapil, David Swenson en Abria Joseph, een 40 hour en 100 hour Ashtanga Yoga Teacher Training van David Swenson (2014 en 2017), een Ashtanga immersion met Brian Cooper (2015), een 50 hours Ashtanga Immersion met Kino MacGregor (2016), een 50 hours Yin-Yang advanced study bij Skadi van Paaschen (2018) en een 5 day Ashtanga Intensive met Robert Freeman (2019) blijft Sharon zich continu verdiepen in verschillende stijlen van yoga.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Hot Yoga Studio Gooi?

Een hot yoga les combineert kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Je inzet wordt beloond met een sterker, slanker en leniger lichaam. Op geestelijk vlak versterk je je zelfvertrouwen, geduld en zelfbeheersing en verbetert je concentratievermogen.

What should I know of the first visit?

Kom de eerste keer 15 min. vroeger zodat er tijd is om kennis te maken. We horen dan ook graag of er blessures of beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij de proeflessen krijg je gratis een yoga mat te leen. Neem een grote handdoek mee voor op je yoga mat, en een tweede handdoek als je bij deze locatie wilt douchen. Flesjes water, pakjes coco juice, yogamatten en antislip yoga handdoeken zijn te koop, matjes en handdoeken zijn te huur.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Deelnemers kunnen voor de yogalessen bij Hot Yoga Studio Gooi vooraf een reservering maken via de website of app. Als je de les meer dan 6 uur van te voren annuleert, hoef je niet te betalen. Als je annuleert binnen 6 uur voor de les begint of je verschijnt niet in de les (no show) dan moet je de les betalen en/of gaat er een les van je leskaart af.

What else should I know of?

Privélessen en groepslessen voor o.a. hockey- en voetbalteams, evenals bedrijfsuitjes kunnen op verzoek georganiseerd worden. Hot Yoga Studio Gooi is gevestigd in het markante "Witte Paleis" aan de Comeniuslaan 10 in Naarden. Ingang aan de achterkant van het parkeerterrein.