Heidehal Sports + Events is de ideale locatie om te komen tennissen. Onze locatie is zeer centraal gelegen en heeft een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur. Wij beschikken over 8 buitenbanen waarvan 6 gravelbanen, 2 FrenchCourtbanen en 4 tapijt binnenbanen.

U hoeft bij ons geen lid te zijn om een tennisbaan te reserveren!

Openingstijden Tennisbanen en Horeca Maandag t/m woensdag van 10.00 – 23.00 uur. Donderdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur. Buiten deze tijden op aanvraag.

Wij hopen u snel op onze tennisbanen en in onze horeca te zien!

Een aanvraag doen

Hier kan je Heidehal Sports eenvoudig contacteren, je vragen stellen of een boekingsaanvraag sturen. Wil je graag teruggebeld worden, vul dan ook je telefoonnummer in.

Reviews

4.1
20 Reviews, 3 Recenties
 • Kwaliteit van de sportruimte
  3.8
 • Vriendelijkheid & service
  5
 • Hygiëne
  4
 • Prijs/kwaliteit
  3.8
 • Sfeer
  4

Geef je mening!

Recensie schrijven
3 jaar geleden

Leuke tennislocatie in Nieuwegein. Buiten en binnenbanen en een gezellig barretje waar je wat kan drinken. Goede ondervloer.

3 jaar geleden

Prima tennishal, een beetje koud soms, maar goed voor een potje tennis. De prijzen zijn goed voor wat je krijgt. Het personeel is erg vriendelijk!

3 jaar geleden

Bij Heidehal kan je heerlijk tennissen. De mensen zijn erg vriendelijk het behulpzaam en je kan voor een goede prijs tennissen. Een prima tennishal voor een potje tennis.