About us

Heart Yoga is gevestigd in het hart van de wijk Tuinwijk in Utrecht. In een prachtig authentiek en knus winkelpand, waar ooit brood werd verkocht, kun je nu dagelijks deelnemen aan yoga en pilates lessen. We verwelkomen je graag in onze gezellige studio! Heart Yoga is settled in the heart of Tuinwijk in Utrecht. In a beautiful old and atmospheric space, once used as a bakery, you can now join our daily yoga and pilates classes. We would love to welcome in our cozy studio!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Samuel van Houtenstraat 28, 3515 EB Utrecht

Reviews

rating

4.9

9 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Adnaira Siomara

a month ago

Super fijne sfeer, je voelt je meteen welkom. Het is fijn dat de les in een kleine groep wordt gegeven, wat maakt dat er genoeg aandacht is voor het individu.


User headshot

Claire

2 months ago

Wat ik fijn vind aan de pilareslessen van Sanne is dat ze steeds aandacht heeft voor het goed uitvoeren van de oefeningen waardoor ze voelbaar meer effect hebben. Ook geeft ze steeds aan hoe je de oefeningen op verschillende niveaus kan uitvoeren waardoor je kan kiezen wat bij je past. Verder is het een fijne ruimte, er wordt hard gewerkt maar de sfeer is ook ontspannen en gezellig. Sanne houdt ook rekening met blessures en kan daar goed op inspelen. Ook de yogalessen, waar ik af en toe een uitstapje naar maak, zijn heel fijn.


User headshot

Renske

6 months ago

Super!


User headshot

Nicolette

7 months ago

prima


Further helpful information

About the Team

Het team van Heart Yoga bestaat uit bevlogen en goed opgeleide docenten. Ieder vanuit een andere achtergrond maar met een gezamenlijke missie om onze deelnemers goed te begeleiden in de lessen. Daarin vinden wij zowel persoonlijke aandacht als het aanpassen van houdingen/oefeningen naar ieder mogelijkheden en kunnen heel belangrijk.


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here