About us

Yoga, meditatie, pilates, mindfulness massages. Groepslessen of een individuele sessie voor persoonlijk maatwerk. Leefstijl coaching voor vragen over voeding, gewicht, gezondheid, beweging, energiebalans, mindset of ontspanning om vitaal in het leven te kunnen staan. De lessen worden gegeven in de Health studio in het centrum van Rosmalen. Er is veel parkeergelegenheid in de omgeving. Met een blauwe kaart kun je 2 uur gratis parkeren. Ben jij op zoek naar innerlijke balans, en flexibiliteit op fysiek en/of mentaal gebied of juist of zoek naar spier opbouwend om te investeren in een goede houding, beter evenwicht en stabiliteit. Voor groepslessen en individuele coaching.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Achter de driesprong 32 , 5241TK Rosmalen

Reviews

rating

4.9

14 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Renate

2 months ago

Bijzondere avond gehad


User headshot

Ingrid

3 months ago

Adèle geeft groepslessen maar de aandacht is individueel gericht, zodat ieder het maximale voor zichzelf eruit kan halen. Dit doet Adèle op een prettige manier in een omgeving waar een fijne sfeer heerst.


User headshot

Indy

3 months ago

Heel leuk!


User headshot

Maria Zelma

a year ago

Was very nice, I felt very welcome, and the class was energetic and relax!


Further helpful information

About the Team

Healthstudio Adele is opgericht door Adele van der Hagen. Adele geeft sinds 1998 yogalessen in Rosmalen. Momenteel 7 dagen per week zijn wij open. Hier kunt u elke dag terecht voor verschillende vormen van yoga, pilates lessen.. In de Healthstudio Adele is een fijne rustige sfeer en er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht. Elke les heeft zijn eigen structuur en dezelfde soort opbouw en cooling down. Na de les drinken we thee Er is persoonlijke aandacht voor houdingen en bewegingen of andere aandachtspunten. En individuele coaching voor persoonlijke vragen om een vitaal en ontspannen in het leven te kunnen staan.

Frequently Asked Questions

6 dagen per week yoga en pilateslessen in ochtenden en/of avonden op verschillende locaties. Mogelijkheden om op andere dagen, lessen of locaties in te halen. Persoonlijke aandacht.
Geef van te voren aan als je beperkingen, blessures of andere klachten hebt. Mocht een oefening niet goed voelen, dan krijg je een alternatieve of een eenvoudigere variatie.
Er zijn matjes, kussens en krukjes aanwezig. Neem zelf een handdoek mee om op je mat te leggen en eventueel een doek of dekentje om jezelf te beschermen tegen afkoeling tijdens de liggende eindontspanning.
Geef dit op tijd door via de site, mail of mobiel. Zodat je de les in kunt halen op een andere dag, tijd, les of locatie. Afhankelijk van welk soort abonnement je hebt en wat je nog open hebt staan is er ruimte om lessen in te halen.
Gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen of sportkleding. De yoga en pilateslessen zijn op blote voeten, of eventueel bij koude voeten, sokken met iets van grip eronder zodat je niet te snel wegschuift op de mat. Eventueel kun je bij pilatesles ook sportschoenen aandoen bij delen van de les.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here