About us

Welkom bij Healthcenter Haaksbergen Healthcenter-Haaksbergen is een kleinschalig sportcentrum voor vrouwen en mannen. Zo blijft het persoonlijk en voelt het vertrouwd. Je wordt hier uitgedaagd en gemotiveerd zodat je met plezier blijft bewegen. De groepslessen zijn alleen voor vrouwen. Personal training, massage of advies over voeding en een gezonde levensstijl is zowel voor vrouwen als voor mannen. Mail of bel voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis 14 dagenpas. Bij Healthcenter-Haaksbergen heb je een maximale groepsles-capaciteit van 15 personen waardoor het persoonlijk blijft met aandacht voor iedereen.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Bouwstraat 9 , 7483 PE Haaksbergen

Reviews

rating

4.9

4 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.5

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Veronique

10 months ago

Fanatiek, goed aanbod, goede mogelijkheden kwa tijden


User headshot

Veronique

11 months ago

Leuk, kleinschalig, gezellig maar wel fanatiek.


User headshot

Marjon

a year ago

Marjon


User headshot

Esther

a year ago

Voor mij de eerste keer dat ik met plezier ga sporten!


Further helpful information

About the Team

Mijn naam is Jacqueline Bouma Leuk om me hierbij aan jullie voor te stellen! Als voedingscoach heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sportcentra waar ik als voedingscoach, en als fitness en groepslesinstructeur heb gewerkt. De kracht van sporten en voedingsadvies samen helpt mensen naar een gezond gewicht. Van mijn hobby en passie heb ik mijn werk gemaakt gemaakt en ben ik mijn eigen onderneming gestart namelijk Healthcenter – Haaksbergen. Doormiddel van een compleet voedings- en beweegprogramma’s help ik personen naar een gezond nieuw levenspatroon. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat jij je weer goed gaat voelen. Wil jij al een langere tijd iets aan een gezonde levensstijl doen? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here