Welkom bij Healthcenter Haaksbergen Healthcenter-Haaksbergen is een kleinschalig sportcentrum. Het is persoonlijk en voelt vertrouwd. Je wordt hier uitgedaagd en gemotiveerd zodat je met plezier blijft bewegen. Voor groepslessen, personal training, massage of advies over voeding en een gezonde levensstijl, ben je hier aan het juiste adres. De groepslessen zijn alleen voor vrouwen. Mail of bel voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis 14 dagenpas.

show more

Contact

Ratings

5
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Marjon

2 months ago

Voor mij de eerste keer dat ik met plezier ga sporten!

About the Team

Mijn naam is Jacqueline Bouma.

Sporten is voor mij ooit als hobby begonnen en ik heb er later mijn werk van gemaakt. Door het sporten is ook mijn interesse gewekt in voeding en alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft.

Na jaren te hebben gewerkt in verschillende sportcentra als fitness-/groepslesinstructeur, coördinator en clubmanager leek het mij geweldig om een eigen onderneming te hebben. Dit zodat ik op mijn manier mensen kan helpen die meer willen gaan bewegen, niet lekker in hun vel zitten of hulp nodig hebben bij het afvallen.

Foto van eten voor de pagina power slim. In 2020 heb ik de opleiding voor PowerSlim coach gedaan zodat ik mensen die kampen met overgewicht kan helpen. Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Healthcenter-Haaksbergen is een kleinschalig centrum met een maximale groepsles-capaciteit van 15 personen, zo blijft het persoonlijk en voelt het vertrouwd. Je wordt hier uitgedaagd en gemotiveerd zodat je met plezier blijft bewegen. Voor groepslessen, personal training of advies over voeding en een gezonde levensstijl ben je bij mij aan het goede adres.

De groepslessen zijn bij mij alleen voor vrouwen; de overige activiteiten (o.a. massages, leefstijl coaching, personal training) zijn zowel voor vrouwen als mannen.) Maak vandaag nog een afspraak voor meer informatie of een persoonlijk gesprek om samen te kijken wat er allemaal voor jou mogelijk is en waarbij ik je kan helpen.

Foto van het gebouw van healthcenter Haaksbergen

show more