Welkom bij Healthcenter Haaksbergen Healthcenter-Haaksbergen is een kleinschalig sportcentrum voor vrouwen en mannen. Zo blijft het persoonlijk en voelt het vertrouwd. Je wordt hier uitgedaagd en gemotiveerd zodat je met plezier blijft bewegen. De groepslessen zijn alleen voor vrouwen. Personal training, massage of advies over voeding en een gezonde levensstijl is zowel voor vrouwen als voor mannen. Mail of bel voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis 14 dagenpas.

Bij Healthcenter-Haaksbergen heb je een maximale groepsles-capaciteit van 15 personen, zo blijft het persoonlijk en voelt het vertrouwd.

show more

Contact

Ratings

4.9
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Fanatiek, goed aanbod, goede mogelijkheden kwa tijden

3 months ago

Leuk, kleinschalig, gezellig maar wel fanatiek.

7 months ago

Marjon

About the Team

Advies in voeding en bewegen Mijn naam is Jacqueline Bouma Leuk om me hierbij aan jullie voor te stellen! Als voedingscoach heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sportcentra waar ik als voedingscoach, en als fitness en groepslesinstructeur heb gewerkt. De kracht van sporten en voedingsadvies samen helpt mensen naar een gezond gewicht.

Ik heb van mijn hobby mijn passie gemaakt en ben mijn eigen onderneming gestart namelijk Healthcenter – Haaksbergen. Doormiddel van een compleet voedings- en beweegprogramma’s help ik personen naar een gezond nieuw levenspatroon. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat jij je weer goed gaat voelen.

Wil jij al langere tijd iets aan een gezonde levensstijl doen? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

show more