HADO is 's werelds eerste techno sport: een combinatie van sport en gaming met behulp van Augmented Reality. Het is een unieke sport met een hoge fun factor die door iedereen, van jong tot oud, beoefend kan worden. Simpel gezegd is HADO de 3.0 versie van het voor iedereen bekende trefbal / dodgeball.

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Wij zijn Michael (36) en Michiel (31), twee vrienden met een passie voor sport, gamen en technologie. Wij geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke gesteldheid moet kunnen bewegen en lol maken.

Ons doel is om een gezonde levensstijl aan te moedigen door sport en gaming te combineren met technologie en zo de lol maar vooral ook het fysieke element van bewegen in teamverband weer te stimuleren!

Wij zetten ons in om HADO in Nederland en België te laten groeien door banen uit te rollen in het hele land, gave events en (inter)nationale competities te organiseren en hopelijk ooit met HADO deel te nemen aan de Olympische spelen!

show more

Questions and Answers

Why should I visit HADO Benelux?

Ooit in een Augmented Reality gesport? Bij HADO kan het: een combinatie van sport en gaming - dé sport van de toekomst met een hoge fun factor.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Nee, alles wat je nodig hebt is aanwezig in onze arena

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Graag even een appje sturen of bellen naar: Michael (0627093262) of Michiel (0630654620)