Gym Oosterhout Wij zijn de leukste Gym van Oosterhout. Waarom? Dat komt door de sfeer die er bij ons hangt. Daarbij bieden wij veel verschillende groepslessen en disciplines aan. Kidsafety Weerbaarheid en zelfverdediging voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen leren hier voor zichzelf op te komen, grenzen aan te geven, zichzelf te verdedigen en vergroten hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. Krav Maga Zelfverdediging voor kinderen, jeugd en volwassenen. Hierbij leer je fysieke zelfverdediging tegen alles wat je op straat/school mee zou kunnen maken. Het is realistisch, efficiënt en effectief . Het is gebaseerd op lichamelijke reacties waardoor het makkelijker aan te leren is. Cardio Kick en Boks Een speciaal ontwikkeld programma dat staat voor hard werken aan je conditie, kracht en veel calorieën verbranden in korte tijd. Het is een fitness programma waarin drie dingen centraal staan: conditietraining, krachttraining en vechtsporten. We slaan en schoppen alleen op kussen, er is dan ook geen lichamelijk contact. Circuit Training een heerlijk uurtje knallen met elkaar waarin we samen werken aan onze lichaam. We werken aan: uithoudingsvermogen, spierkracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, motoriek en beter in je vel zitten. We bieden veel verschillende oefeningen aan waardoor er altijd voldoende afwisseling is. Bootcamp Heerlijk in de buitenlucht samen de eindstreep halen. Samen als een groep alle obstakels overwinnen en bezig zijn met jouw lichaam en persoonlijke ontwikkeling. Laat je verrassen door de oefeningen die we voor jullie in petto hebben. Personal Training Voor iedereen die graag persoonlijk word begeleid hebben we 1 op 1 training of een duo PT. Bij ons draait het om persoonlijke training op jou gericht, samen haalbare doelen stellen, voedingsadvies op maat, beginnen met een 0 meting en het is betaalbaar en realistisch.

show more

Contact

Ratings

4.7
15 ratings, 3 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.3
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Best GYM!

6 months ago

Fijne gym!

6 months ago

Lekker sportavondje

About the Team

We hebben verschillende top trainers die gespecialiseerd zijn in de lessen die ze geven. Iedereen is zeer enthousiast en gemotiveerd om jou beter te maken. Daarbij krijg je altijd persoonlijk advies geschikt voor jouw mogelijkheden.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Gym Oosterhout?

 • leuke sfeer
 • goede groepsdynamiek
 • top trainers
 • bij ons ben je geen nummer
 • geen inschrijfgeld
 • 1 maand opzegtermijn
 • betalen per maand

What should I know of the first visit?

Dat je met een glimlach begroet zal worden door 1 van onze trainers. Al onze leden zullen je welkom heten en meenemen in de groep. Zorg dat je binnen sportschoenen bij hebt, sportkleding en een flesje water is geen overbodige luxe.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Eigen materiaal meenemen kan altijd. Heb je dat niet geen zorgen dan hebben wij die te leen voor je.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Stuur even een appje dat is het snelste en makkelijkste 06-52372690

What else should I know of?

Eigenlijk niets, Have Fun!