About us

Ontdek waarom GroningenFit® de ideale keuze is voor jouw welzijn:

Bij GroningenFit® geloven we in de kracht van transformatie, zowel fysiek als mentaal. Hier zijn enkele redenen waarom wij de juiste fit zijn voor jou:

 1. Effectieve Begeleiding: Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven. Of je nu je energieniveau wilt verhogen, gewicht wilt verliezen of mentaal sterker wilt worden, wij bieden deskundige begeleiding op maat.
 2. Brede aanpak: GroningenFit® erkent dat een gebalanceerd leven niet alleen draait om fysieke fitheid, maar ook om mentaal welzijn. Onze brede aanpak richt zich op het herprogrammeren van zowel je lichaam als geest voor een krachtige balans.
 3. Diverse Trainingsmogelijkheden: Of je nu van buiten fitness houdt, enthousiast wordt van bootcamp, of de voorkeur geeft aan bokszaktraining, bij GroningenFit® vind je diverse trainingsmogelijkheden die passen bij jouw voorkeuren en doelen.
 4. Gemeenschap en Ondersteuning: Word lid van onze community en ervaar de kracht van gezamenlijke inspanning. Bij GroningenFit® ben je niet alleen; je wordt ondersteund door gelijkgestemden die streven naar gezondheid en welzijn.
 5. Jouw Potentieel Ontdekken: Wij geloven dat je meer kunt bereiken dan je zelf denkt. GroningenFit® is er om je te helpen ontdekken en ontketenen wat er allemaal in jou zit, zowel fysiek als mentaal.

Kies voor GroningenFit® en zet de eerste stap naar een vitaler en gebalanceerder leven. Jouw welzijn, onze prioriteit.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Eestumerweg 12, 9792 RC Ten Post

Reviews

rating

4.9

18 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Maria

2 months ago

Fijn dat je ook spontaan deel kan nemen.


User headshot

Tessa

6 months ago

Professionele trainer en afwisselende oefeningen


User headshot

Bjørn

a year ago

Bjørn


User headshot

Paul

2 years ago

Gezellig, inventief, motiverend!


Further helpful information

About the Team

Leer meer over ons team bij GroningenFit®:

Ontmoet onze energieke buitensportinstructeur Jerymias Sahoka Pirsouw! Als een enthousiast mens, straalt hij creativiteit en positieve vibes uit. Altijd in voor avontuur, weet deze instructeur op inspirerende wijze de groep te motiveren. Met een intuïtief en empathisch karakter, creëert hij/zij een ondersteunende en levendige sfeer. Laat je leiden door de bevlogenheid van deze buitensportinstructeur en ontdek het plezier van bewegen met passie en spontaniteit!

Frequently Asked Questions

Ontdek de kracht van GroningenFit® en laat ons je begeleiden op jouw weg naar een gezondere levensstijl. Of je nu je energieniveau wilt verbeteren, een gezond gewicht wilt bereiken of mentale uitdagingen wilt aanpakken, GroningenFit® helpt je zowel je lichaam als geest in evenwicht te brengen. Kies voor jezelf en ontdek de buiten fitness, bootcamp en bokszaktrainingen die we aanbieden. Deze zijn speciaal ontworpen om rust, kracht en energie te bevorderen. Leer hoe je jouw lichaam en geest in harmonie kunt brengen en behouden, want wij geloven dat je meer kunt bereiken dan je denkt. Bij GroningenFit® staat jouw gezondheid en fitheid voorop! Waar wacht je nog op? Word nu lid en zet de eerste stap naar een krachtiger en gebalanceerder leven.
Bereid je goed voor op je eerste deelname aan de buitensportactiviteiten van GroningenFit®, zodat je je comfortabel voelt tijdens het sporten. Aangezien de training altijd buiten plaatsvindt, kleed je naar verwachting in overeenstemming met de weersomstandigheden. Omdat je voornamelijk op onverharde ondergrond traint, zijn goede (trail)sportschoenen met een grof profiel essentieel voor grip en het beperken van blessures. Zorg ervoor dat je wat te drinken bij je hebt en neem een jas/hoodie mee voor na de training om afkoeling te voorkomen. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt, raden we aan sieraden af te doen om het risico op verwondingen te verminderen en te voorkomen dat je ze kwijtraakt. Voor deelnemers die met de auto komen, is het handig om standaard een vuilniszak of een handige monteurshoes in je auto te leggen. Weersomstandigheden, en soms zelfs de instructeur, kunnen onvoorspelbaar zijn. Het is prettig om je autostoel schoon en droog te houden, zodat je na de training comfortabel naar huis kunt rijden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen aan je fitheid te werken!
Voor alle trainingen stellen wij alle benodigde materialen ter beschikking. Het kan echter voorkomen dat deelnemers ervoor kiezen om hun eigen sportmatje mee te nemen voor extra comfort op de grond. Als je specifieke wensen hebt, zoals het gebruik van zwaardere gewichten, kunnen we daar altijd overleg over voeren om aan jouw behoeften te voldoen.
Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden. Lukt het niet meer om af te melden in Eversports, stuur dan een persoonlijk berichtje via sms of Whatsapp aan de desbetreffende sportinstructeur.
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.groningenfit.nl. Als je vragen hebt, kun je ons altijd een e-mail sturen, een sms sturen of contact met ons opnemen via WhatsApp. Onthoud dat ook jij van harte welkom bent!

Available sports types and activities

 • Fitness

 • Kick boxing

 • Bootcamp

 • Meditation

 • Personality development

 • Mental coaching

 • Coaching


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here