Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij G.I. Training is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding.

Totaal concept Door het aanbieden van bootcamp trainingen waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. G.I. Training laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community, samen met onze trainers en leden.

TEAM Samen vormen wij een power team: Together Everyone Achieves More. Daarnaast kun je bij ons sporten in het heerlijke sloterpark en bieden we naast bootcamp ook personal training en bedrijfsbootcamp aan.

show more

Contact

Reviews

4.5
13 ratings, 3 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  4.7
 • Cleanliness
  3
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
an hour ago

Super fijne trainingen!!!

19 days ago

goed en gezellig

a month ago

Leerzaam, vriendelijk en effectief

About the Team

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn G.I. Training. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist superkoud zullen we voor je klaarstaan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

show more