Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij G.I. Training is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding.

Totaal concept Door het aanbieden van bootcamp trainingen waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. G.I. Training laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community, samen met onze trainers en leden.

TEAM Samen vormen wij een power team: Together Everyone Achieves More. Daarnaast kun je bij ons sporten in het heerlijke sloterpark en bieden we naast bootcamp ook personal training en bedrijfsbootcamp aan.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Elizabeth Cady Stantonplein , 1102 AB Amsterdam

Reviews

rating

4.8

30 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Marja

3 days ago

Altijd afwisselend en uitdagend; fit worden of blijven en je fysieke grenzen verleggen. En dat lekker buiten samen met buurtgenoten. Bouwen aan je gezondheid en aan de community tegelijk!!


User headshot

Jacqueline

26 days ago

Trainen onder begeleiding van Gio is super! Hij biedt een goede afwisseling van oefeningen aan en daagt je uit tot het uiterste van je eigen kunnen te gaan. Daarnaast organiseert hij leuke activiteiten, zoals wandelen, een voetbaltoernooi, paintbal, etc. Hiermee wordt het groepsgevoel versterkt. Gio gaat tot het uiterste voor ons!


User headshot

Lean

28 days ago

Super leuke en afwisselende trainingen met een gezellige groep mensen in de buitenlucht. Of je nu beginner of gevorderd bent, iedereen kan meedoen!


User headshot

Lidia

29 days ago

Super leuke, gezellige en afwisselende bootcamp⁩ trainingen volgen verzorgd door de beste trainer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tussendoor worden ook veel andere activiteiten bedacht. Ik kom altijd voldaan thuis na iedere les


Further helpful information

About the Team

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn G.I. Training. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist superkoud zullen we voor je klaarstaan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

Available sports types and activities

 • Personal training

 • Bootcamp


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here