Are you interested in Pilates or Online Class in 3571 VE Utrecht? Then you are perfectly placed with Fundamento Pilates. At Fundamento Pilates you find a wide range of options that leaves nothing to be desired. You can reach the team of Fundamento Pilates also via e-mail under joderuiter@yahoo.com. 

Contact

Ratings

4.6
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  4.2
 • Friendliness & service
  4.7
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Johanna is heel deskundig en legt alle oefeningen heel duidelijk uit. Ze geeft veel aandacht aan de correcte uitvoering van de bewegingen om ervoor te zorgen dat ze effectief en veilig voor het lichaam zijn. Ik werk al jaren samen met Johanna aan een sterke en flexibel lichaam. Ze is ook heel toegankelijk en vriendelijk! Aanbevolen!

a year ago

Goede docente, let heel precies op je houding. Kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht.

2 years ago

Er wordt ontzettend fijn rekening met je gehouden, bij blessures, zwangerschap of andere omstandigheden. Veel mogelijkheden om lessen te volgen voor zowel reformer als mat. Ik merk enorm veel verbetering in mijn lichaam, qua kracht en flexibiliteit. Johanna zorgt ervoor dat je elke les traint op het niveau wat bij jouw past, en doet dat met veel liefde en aandacht.