SPINNING IS ONZE CORE BUSINESS

Bij Flowpoint draait alles om spinning!

Onze grootste uitdaging is om iedereen op een spinningbike vooruit te laten gaan. Spinning is namelijk meer dan zomaar een lesje stampen. Het is een prachtige sport die je uitdaagt, inspireert, opzweept, je grenzen laat verleggen en moraal geeft. Wij steken er al onze energie en enthousiasme in om dat bij al onze leden te bereiken. Dát maakt ons zo geliefd bij een groeiende groep spinners in de regio. In de winter spinnen we binnen maar zodra het voorjaarsweer het toelaat rollen we de spinningbikes weer naar buiten. Er is geen betere airco dan de buitenlucht. En geen betere manier om te beleven dat Flowpoint echt anders is, het buitenspinnen is uniek.

show more

Contact

Ratings

4.9
246 ratings, 50 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Zeer goede begeleiding

3 months ago

Super leuke spinning training!

5 months ago

unieke spinninglessen met fantastische intructeurs

About the Team

In 2008 kon Hester Marieke Kroes (eigenaresse van Flowpoint en trainer) haar droom in vervulling laten gaan en startte zij haar eigen bedrijf, Flowpoint. Flowpoint is haar passie en die van alle trainers en medewerkers. Met gedrevenheid en enthousiasme, die voor velen inspirerend werkt, staan wij iedere dag voor en achter de schermen klaar voor de leden. Persoonlijke aandacht en techniek staan bij ons voorop.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Flowpoint?

Flowpoint is een uniek concept in de regio. Niet alleen vanwege de gedrevenheid en de passie van de trainers om alle spinners optimaal aandacht te geven en qua techniek de puntjes op de i te zetten. Wat Flowpoint daarnaast uniek maakt is het outdoor spinnen. Zodra het weer het toelaat spinnen we buiten op onze prachtige lokatie bij Jeugdland.

What should I know of the first visit?

Zorg dat je prettig zittende sportkleding aan hebt. Bij voorkeur een kort fietsbroekje (met zeem) shirt en sportschoenen of fietsschoenen met SPD. Houd rekening met de weersomstandigheden, als het weer het toelaat spinnen we buiten. Dan is het handig om meerdere laagjes aan te hebben. Neem 2 handdoeken mee (een voor onder de fiets als we binnen spinnen) en een bidon of fles met water.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij Flowpoint staan voldoende zeer goed onderhouden spinning bikes voor je klaar. Je wordt door de trainer goed op je fiets gezet en, zeker de eerste paar keren dat je komt, nauw begeleid in het volgen van de les. Zorg dat je prettig zittende sportkleding aan hebt. Bij voorkeur een kort fietsbroekje (met zeem) shirt en sportschoenen of fietsschoenen met SPD. Houd rekening met de weersomstandigheden, als het weer het toelaat spinnen we buiten. Dan is het handig om meerdere laagjes aan te hebben. Neem 2 handdoeken mee (een voor onder de fiets als we binnen spinnen) en een bidon of fles met water.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je een boeking hebt gemaakt, maar het niet red om te komen, meld je dan op tijd af. Op tijd is 3 uur voor aanvang van de les.

What else should I know of?

We vinden het superleuk om jou bij Flowpoint te zien en hopen dat je net zo enthousiast wordt over spinnen als wij zijn!