About us

SPINNING IS ONZE CORE BUSINESS Bij Flowpoint draait alles om spinning! Onze grootste uitdaging is om iedereen op een spinningbike vooruit te laten gaan. Spinning is namelijk meer dan zomaar een lesje stampen. Het is een prachtige sport die je uitdaagt, inspireert, opzweept, je grenzen laat verleggen en moraal geeft. Wij steken er al onze energie en enthousiasme in om dat bij al onze leden te bereiken. Dát maakt ons zo geliefd bij een groeiende groep spinners in de regio. In de winter spinnen we binnen maar zodra het voorjaarsweer het toelaat rollen we de spinningbikes weer naar buiten. Er is geen betere airco dan de buitenlucht. En geen betere manier om te beleven dat Flowpoint echt anders is, het buitenspinnen is uniek.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Jeugdland 1, 4851 AT Ulvenhout

Reviews

rating

4.9

57 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

mascha

10 days ago

Hester-Marieke is een fantastische inspirerende en motiverende juf, zij hij sporten voor mij leuk gemaakt!


User headshot

John

a month ago

Prettig


User headshot

Babette

2 months ago

Babette


User headshot

Remco

2 months ago

Top! Leuke les met goede energie!


Further helpful information

About the Team

In 2008 kon Hester Marieke Kroes (eigenaresse van Flowpoint en trainer) haar droom in vervulling laten gaan en startte zij haar eigen bedrijf, Flowpoint. Flowpoint is haar passie en die van alle trainers en medewerkers. Met gedrevenheid en enthousiasme, die voor velen inspirerend werkt, staan wij iedere dag voor en achter de schermen klaar voor de leden. Persoonlijke aandacht en techniek staan bij ons voorop.

Frequently Asked Questions

Als je een boeking hebt gemaakt, maar het niet red om te komen, meld je dan op tijd af. Op tijd is 3 uur voor aanvang van de les.
Flowpoint is een uniek concept in de regio. Niet alleen vanwege de gedrevenheid en de passie van de trainers om alle spinners optimaal aandacht te geven en qua techniek de puntjes op de i te zetten. Wat Flowpoint daarnaast uniek maakt is het outdoor spinnen. Zodra het weer het toelaat spinnen we buiten op onze prachtige lokatie bij Jeugdland.
Zorg dat je prettig zittende sportkleding aan hebt. Bij voorkeur een kort fietsbroekje (met zeem) shirt en sportschoenen of fietsschoenen met SPD. Houd rekening met de weersomstandigheden, als het weer het toelaat spinnen we buiten. Dan is het handig om meerdere laagjes aan te hebben. Neem 2 handdoeken mee (een voor onder de fiets als we binnen spinnen) en een bidon of fles met water.
Bij Flowpoint staan voldoende zeer goed onderhouden spinning bikes voor je klaar. Je wordt door de trainer goed op je fiets gezet en, zeker de eerste paar keren dat je komt, nauw begeleid in het volgen van de les. Zorg dat je prettig zittende sportkleding aan hebt. Bij voorkeur een kort fietsbroekje (met zeem) shirt en sportschoenen of fietsschoenen met SPD. Houd rekening met de weersomstandigheden, als het weer het toelaat spinnen we buiten. Dan is het handig om meerdere laagjes aan te hebben. Neem 2 handdoeken mee (een voor onder de fiets als we binnen spinnen) en een bidon of fles met water.
We vinden het superleuk om jou bij Flowpoint te zien en hopen dat je net zo enthousiast wordt over spinnen als wij zijn!

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here