Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

FB|

Fitness Bemmel | Boksclub Bemmel

FB|

Fitness Bemmel | Boksclub Bemmel

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Fitness Bemmel | Boksclub Bemmel Wij zijn een kleinschalig sportcentrum waar iedereen welkom is om lekker te trainen en te werken aan je eigen gestelde doelen! Wij werken altijd aan zowel je fysieke als mentale conditie. Onze trainingen, begeleiding en coaching leveren naast veel plezier en lol altijd resultaat op ongeacht jouw doelen! Dit doen wij vanuit onze eigen trainingslocatie in de Gemeente Lingewaard – Bemmel en de gastlocatie Gemeente Neder-Betuwe – Kesteren. Wil je afvallen? Sterker worden? Fysieke of mentale klachten verminderen of meer weerstand opbouwen? Wij kunnen je helpen! Ben jij benieuwd hoe we jou ook gegarandeerd gaan helpen? Neem dan contact op met ons en laat je vertellen over de mogelijkheden. Bij ons kan je terecht voor: -Personal Training en Coaching -Small Group Trainingen 4-6 personen -DUO Personal Trainingen -Boksen/Boxing Fit -Voedingsadvies en consult -Open Trainingen/HIIT Trainingen/Tabata Trainingen/Circuit Trainingen

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

De Kazematten 5, 6681 CS Bemmel

Reviews

rating

4.8

19 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Sten

4 months ago

Geweldige sfeer en sportbegeleiding


User headshot

marjolein

5 months ago

super fijne sportschool!


User headshot

Annemarie

7 months ago

lekker gesport


User headshot

Cindy

11 months ago

Fijne sportschool met vriendelijke mensen. Niks is te gek


Further helpful information

About the Team

De trainers/coaches van Fitness Bemmel | Boksclub Bemmel zijn ervaren en gecertificeerd op het gebied van personal trainingen, lifestyle coaching, mentale coaching, voedingsadviezen, ervaren bokstrainers en groepsles instructeurs. Door onze eigen sportachtergrond, snappen wij waar het lichamelijk en mentaal om gaat.

Frequently Asked Questions

Binnen de abonnementen heb je de mogelijkheid om gedurende de looptijd lessen in te halen. Ga je met vakantie of kan je een keer niet geen probleem, plan je daarna 2 trainingen in een week. Annuleren van een les voor Personal Trainingen en Personal Team Trainingen kan tot 24 uur van te voren, lukt het niet binnen deze termijn is deze les niet meer in te halen. Uiteraard sturen wij wel het voedingsadvies. Voor het boksen en de open trainingen is afmelden 3 uur van te voren verplicht, lukt het niet binnen deze termijn is deze les niet meer in te halen binnen de looptijd van het abonnement.
Je hoeft naast makkelijk zittende sportkleding, schone sportschoenen en een flesje water niets mee te nemen naar de trainingen. Alle materialen zijn aanwezig. Kom je om te boksen? Dan is het na verloop van tijd fijn als je je eigen bokshandschoenen en bandage hebt. Deze zijn verkrijgbaar in de studio.
Personal Fitness NL Bemmel is een unieke sportschool waar alle trainingen, mentale coaching en voedingsadviezen op elke persoon apart wordt afgestemd. Dit doen wij na een uitgebreid intake gesprek en een gezondheidscheck om het vertrekpunt te bepalen. Alle trainingen worden apart gepland gedurende de periode van de afgesproken looptijd. Deze kan variëren van 13 weken/3maanden tot 52 weken/12 maanden. Onze trainers zijn ervaren en hebben allemaal een sportachtergrond op topsport niveau, hebben allemaal opleidingen en ervaring op mentaal en psychologisch gebied en zijn goed opgeleide coaches op het gebied van voeding. Daarom garanderen wij altijd resultaat!
Belangrijk is dat je jezelf bent en je plezier hebt in wat je doet. Laten we samen werken in wat jij wil bereiken. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen identiteit!

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here