Fit & Soul aan de Amstel is een kleinschalig centrum voor sport en gezondheid. We bieden Small Group Trainingen en Personal Training aan van hoge kwaliteit. De trainingen bestaan oa uit, Circuittrainingen, Pilates, Pump & Power, Abs & Stretch, Personal Training, HIIT en meer. Tevens is een zeer ervaren team van therapeuten aanwezig waar je met eventuele blessures of klachten snel terecht kan.

show more

Contact

Ratings

4.9
80 ratings, 16 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Fijne persoonlijke sportschool

6 months ago

Super!

10 months ago

Fijne sportschool waar iedereen welkom is.

About the Team

De gedreven en enthousiaste eigenaren van Fit & Soul aan de Amstel zijn Frans en Sarah Birnie. Frans is natuurgeneeskundig therapeut, acupuncturist en personal trainer. Sarah is fysiotherapeut en trainster. Samen met hun team van trainers vormen zij een hecht netwerk.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Fit & Soul aan de Amstel?

We zijn een professionele sport locatie waar we kwaliteit en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Sporten bij Fit & Soul aan de Amstel is laagdrempelig. Het maakt niet uit of je ervaren bent, nog nooit gesport hebt, jong of wat ouder bent iedereen is welkom!

What should I know of the first visit?

Wat leuk dat je een training bij ons komt doen! Onze trainer/trainster heeft je naam waarschijnlijk al bij de aanmeldingen zien staan. Geef je aan hem/haar door wanneer er blessures of fysieke klachten zijn waar ze rekening mee moeten houden?

Je kan bij ons op het terrein gratis parkeren. Als het weer het toelaat trainen we regelmatig (deels) op ons buitenterrein. Het kan dus handig zijn om een vest of trui mee te nemen. We kijken uit naar je komst!

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Het is handig zelf een handdoek en een flesje water mee te nemen (kan bij ons bijgevuld worden). Wegens de corona vragen we je in sportkleding naar ons toe te komen (mocht dit een keer niet lukken dan is omkleden in de kleedkamer natuurlijk gewoon mogelijk).

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Boekingen voor groepslessen kunnen tot 5 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Dit doe je zelf via je Eversports account. Lukt dit de eerste keer niet dan kan je ons uiteraard bellen of mailen.

Voor massages en Personal Training kunnen andere regels gelden.

What else should I know of?

Je bent van harte welkom! Iedereen is welkom bij Fit & Soul aan de Amstel. Het publiek dat bij ons traint is heel gemêleerd. Voel je dus vooral niet onzeker, de drempel bij ons is laag en er heerst een open en sociale sfeer.