About us

Fit & Soul aan de Amstel is een kleinschalig centrum voor sport en gezondheid. We bieden Small Group Trainingen en Personal Training aan van hoge kwaliteit. De trainingen bestaan oa uit, Circuittrainingen, Pilates, Pump & Power, Abs & Stretch, Personal Training, HIIT en meer. Tevens is een zeer ervaren team van therapeuten aanwezig waar je met eventuele blessures of klachten snel terecht kan.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Amsteldijk Zuid 67 , 1184 VD Amstelveen

Reviews

rating

4.8

19 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Maria

5 months ago

Maria Meijer


User headshot

Seline

6 months ago

Seline v Kooten


User headshot

Monique

7 months ago

Fijne les (pilates) en fijne instructrice Manuela!


User headshot

Annemieke

a year ago

Fijne persoonlijke sportschool


Further helpful information

About the Team

De gedreven en enthousiaste eigenaren van Fit & Soul aan de Amstel zijn Frans en Sarah Birnie. Frans is natuurgeneeskundig therapeut, acupuncturist en personal trainer. Sarah is fysiotherapeut en trainster. Samen met hun team van trainers vormen zij een hecht netwerk.

Frequently Asked Questions

We zijn een professionele sport locatie waar we kwaliteit en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Sporten bij Fit & Soul aan de Amstel is laagdrempelig. Het maakt niet uit of je ervaren bent, nog nooit gesport hebt, jong of wat ouder bent iedereen is welkom!
Wat leuk dat je een training bij ons komt doen! Onze trainer/trainster heeft je naam waarschijnlijk al bij de aanmeldingen zien staan. Geef je aan hem/haar door wanneer er blessures of fysieke klachten zijn waar ze rekening mee moeten houden? Je kan bij ons op het terrein gratis parkeren. Als het weer het toelaat trainen we regelmatig (deels) op ons buitenterrein. Het kan dus handig zijn om een vest of trui mee te nemen. We kijken uit naar je komst!
Het is handig zelf een handdoek en een flesje water mee te nemen (kan bij ons bijgevuld worden). Wegens de corona vragen we je in sportkleding naar ons toe te komen (mocht dit een keer niet lukken dan is omkleden in de kleedkamer natuurlijk gewoon mogelijk).
Boekingen voor groepslessen kunnen tot 5 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Dit doe je zelf via je Eversports account. Lukt dit de eerste keer niet dan kan je ons uiteraard bellen of mailen. Voor massages en Personal Training kunnen andere regels gelden.
Je bent van harte welkom! Iedereen is welkom bij Fit & Soul aan de Amstel. Het publiek dat bij ons traint is heel gemêleerd. Voel je dus vooral niet onzeker, de drempel bij ons is laag en er heerst een open en sociale sfeer.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here